Totalul afișărilor de pagină

marți, 22 martie 2011

Gandurile zilei

Sunt si eu uimit de prestatia unui fost ministru de externe al Romaniei.
Din inregistrarea (din colaje !!!!  :) ) prezentata se degaja aerul unui cunoscator al aranjamentelor si chiar el prezinta un modus operandi reporterilor. De asemenea prezentarea lui Bodu ca fiind " alt roman" imi aduce aminte de " garantat Vanghelie" .Interesanta este si negocierea onorariului de consultanta. La replica reporterilor ca timpul lucrat este de 2-3 ore el comenteaza atotstiutor ca de fapt este vorba de 2-3 zile deci 12.000 euro. Daca stai sa te gandesti ca pentru un fost ministru de externe nici nu e mult . NU ? Ce bine era sa fi fost altfel de consultanta.
Pentru un om care a putut infiera calitatea apei din Romania cu atat patos nu este de mirare ca si demisia ar fi peste 66% onoare.
In alta ordine de idei in Libia ce va urma cand nu va mai ramane nimic de bombardat? Iar Gaddafi si copiii vor ramane in viata? Impreuna cu cele 40 de pazitoare?
Eu cred ca va urma un razboi civil de cel putin 1 an si ca pretul petrolului va depasi 150 dolari/baril si inca pentru mult timp!
La metroul revolutiilor de iasomie urmeaza statia Iran peron pe dreapta (cu o mica intarziere prin Yemen si Syria).
Din indepartata Cipango vin doar ganduri radioactive. Ce se intampla oare cu japonezii. Devin romani? AU FALSIFICAT raportul de revizie al centralei atomice! Au racit cu apa de mare reactoarele? Chiar doresc ca Na ( sodiul din apa marii ) in urma reactiei chimice sa corodeze tot ce e metalic in centrala . Sa te tii emisii radioactive cand incepe vara.
Un alt gand care ma sperie este ca urmarind "dupa 20 de ani " prof. Marmureanu nu a putut cataloga clar acest cutremur din Japonia ca  fiind "the big one".
Se pregateste coasta de Vest?

In rest spectacolul vietii la Tv bate filmul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu