Totalul afișărilor de pagină

marți, 3 mai 2011

Se rasturna carul cu scutul tot pe langa Caracal

Dupa ce a dat tarii pe Marius Tuca, pe Dan Diaconescu si Iancu Jianu, Caracalul ne mai da  prin Deveselu (o zvarlitura de bat la sud de Caracal) prima (singura?) locatie a scutului antiracheta american din Romania.
E cumva la 3km NE de Deveselu la aerodrom?
Ce ascunde solul nisipos de unde isi trag seva si faimosii pepeni de Dabuleni (importati prin iunie din Turcia) de il face asa atractiv si pentru americani?!
Dupa ce bunicul meu i-a asteptat pe americani ascultand Vocea Americii si Europa Libera, acum si oltenii la fel ca si dobrogenii vor avea ocazia sa ii vada si sa ii pipaie (oltencele fierbinti stiu cum) pe faimosii soltati ai Unchiului Sam.
Nu foarte multi, fo 200 sute, dar toti unul si unul, mari specialisti in treceri de (peste) pietoni (Dacia cu Polona), care au la ei, datorita acordurilor Romaniei cu USA, "license to kill and go home".
Ce nebunie o sa iasa la Caracal. Cred ca deja se va deschide un McDonalds si eventulal un K-Mart in centrul Caracalului.
Ma gandesc deja cu groaza si la Craiova si la interlopii din Banie. Ce lupte vor duce cu SEAL-sii pe motive de discoteca vs maneloteca.
SEMPER FI contra Sa moara mama!
Deci totul este aranjat.
Podul de la Corabia este deja gata. Nu? Oups! Autostrada pana la Craiova mai are nevoie de vopsea! Nu? Oups! Parca asa i se promisese lui nenea Ford.
Singura speranta a lui Mititelu este de a cumpara investitorii (fostii) de la Liverpool pe Stiinta (Universitatea) si de a face pasul spre UCL. HA HA!
Mai departe de Rusia, baza se putea amplasa doar pe la Severin sau in Clisura Dunarii. Dar cred ca asa s-au mai linistit si rusii PUTIN.
Ma intreb doar si eu asa,  racheta distrusa de scutul american unde va lovi solul?
Cam pe unde il loveste si MIGul. Adica oriunde in Romania. Atunci bine ca nu e pe langa Bucuresti.
Ce pacat era sa cada prin Ungaria sau fereste Doamne prin Austria!
Acolo aveau si Autostrazi de lovit. Pe la noi doar pamanturi nelucrate.

Caracal fosta resedinta a fostului judet Romanati.
Va fi iarasi ce-a fost si mai mult decat atat!

Un punct de interes pe harta teroristilor si a strategilor militari de aiurea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu