Totalul afișărilor de pagină

vineri, 26 octombrie 2012

Toamna e sezonul KGB-itelor!

Randurile ce urmeaza sunt pura imaginatie si au plecat de la prea multe coincidente.
Un om de afaceri rus este arestat pe Aeroportul Otopeni si este acuzat de spionaj economic. Parca rusii nu au toate hartile posibile si imposibile despre Romania.
Un diplomat rus da cu masina peste o fata pe o trecere de pietoni.
Mass media din Romania se imflameaza toata si apar discursuri gen Nae Ionescu.
SI?
Mai intai nu e singurul caz de spionaj din ultimul deceniu. A mai fost acum cativa ani un caz cu un cadru militar care vindea niste ....harti. Expulzare si .......tacere.
Daca nu avea loc accidentul nu aparea in presa operatiunea de arestare a "omului de afaceri rus". Care arestare a vut loc cu 1 zi inaintea accidentului!
Accident.......si dupa un scenariu deja cunoscut diplomatul are.......imunitate diplomatica!
Vrea sa plece si el pe sestache din tara cu un avion spre Kiev si ......alarma cu bomba.
Noroc ca am din surse sigure inregistrarea apelului:
" Ba gaozarilor la bordul avionului spre Kiev e o bomba! Si un hahait prelung!!!"
Asa ca SRI se mobilizeaza si retine la sol 4 ore avionul. Cu tot cu "diplomat". Care dintr-o sursa din presa ar fi seful filialei locale a KGB Romania! Hm!? Si la controlul SRI din avion a fost umblat putin si prin valiza diplomatica. Asa ca sa nu fie vreo bomba. De presa???
Dar baietii nu au gasit nimic (si nu ma refer la bomba) si au dat drumul la avion. Poate cumva cautau alte harti legate de omul de afaceri arestat ???
Sau a fost o operatiune mai ampla a SRI de filare a KGB-ului sfarsita brusc de accident, sau de fapt sentimentul antirusesc trebuia atatat chiar inainte de alegeri????
Fuga lui Sima, cazul KGB si ce va urma pana in alegeri sunt o parte din doza de indobitocire aplicata poporului roman. Si care tratament functioneaza.
Asa ca toamna este sigur sezonul KGB-itelor!
Dormiti linistiti! Cineva chiar vegheaza!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu