Totalul afișărilor de pagină

duminică, 21 aprilie 2013

Cimilituri urbane !

Cateva ganduri adunate si inapoi in lume date!
De cand cu este nebunia cu carnea de cal parca in hypermarketuri nu se mai gasesc mici. Sau ma rog nu asa de multi. Si toti sunt cu etichete de produs natural. Si sunt doar din vaca-porc sau oaie-porc. Nici macar o farama de cal. Ascultam si eu doi experti vorbind langa o caserola ca nu mai sunt asa buni micii. Au alt gust de curand. Si am inclinat sa ii cred dupa diametrul burtii! Ca doar nu facusera burta cu apa minerala si iaurt degresat!
Ma agaseaza reclama bancii (unde si eu cotizez, mai putin eu personal) cu un milion de motive pentru un milion de clienti fericiti. Da aia cu iepurele, faraonul si vinatorul (nu e scriere la gresala, sau cum s-o spune prin Erdely!) . Adica ei vor sa aiba 1.000.000 de clienti! Foarte tare!
Dar unde garanteaza ei depozitele sub 100.000 euro? IN OLANDA???!!! AAAAAAAAAAAAA!!!!
Pai si cum se procedeaza in caz de deranj. Iau eu RATB-ul sa ajung pe Herengracht? Si fac o cerere in neerlandeza sau flamanda sa imi recuperez banii? Si unde stau pana se aproba? Si cu ce bani ajung acolo, daca ai mei sunt blocati ?  Si daca garantarea asta se aplica doar celor din spatiul Schengen???? Ca doar este o treaba politica pana la urma?
Putina transparenta poate nu ar strica! Si putina corectitudine! Doar sa platim comisioane si sa ne depunem banii cu o dobanda bunicica doar pe 4 luni????!!!!! Si apoi ce se intampla? Se ajunge iar la dobanda 0% la cont curent????
Ma ienerveaza ing-inerii astia rau de tot! Ma simt parca sunt dintr-o tara bananiera! Asa ma simt tratat! (de fapt toate bancile ne trateaza la fel. Cu un plus pentru banca poporul (habsburgic) si iarasi ing-inerii)

A fost vacanta la scolile de stat! Si traficul in Bucuresti a fost acceptabil! Mare parte din nebunia de dimineata este datorata ducerii copiilor la scoli si chiar gradinite. Care in marea majoritate sunt destul de departe de domiciliu. Asa ca dom' Premar ia luati in calcul mai bine la o solutie de dus copii la scoala cu autobuzele RATB dimineata si la pranz???!!!! Ca doar nu o sa saraceasca bugetul PMB din asa ceva!

A inflorit zambila a iesit si radarul la plimbare. De o saptamana unde este o bucatica de drum liber este sigur si un radar pitit pe undeva. Ca doar nu au arestat de pomana 5 politisti (aia mai fraieri cred :) ).
Sau sa nu mai vorbesc de motociclisti! Te trezesti cu unul la geam cand ti-e lumea mai draga.
S-au umplut si intersectiile de spalatori de parbrize. Din ce in ce mai agresivi. La fel si parcagii profesionisti. Daca e bataie pe locuri de parcare in fata la Bucur-Obor, ce sa mai vorbim de centru???? Sau centru vechi?

Pe nici un santier de infrastructura nu se misca nimic! DA NIMIC. Pe A3 de la Centura la Petricani nici un semn de santier! Pe la pasajul Mihai Bravu liniste. Metroul din Drumul Taberii are doar paznicii activi!

Nu sunt bani! Nu sunt sperante! Nu se misca mai nimic!
Centura Bucuresti a ramas cu pasajul din Chitila neterminat si mai incolo de Chitila si Afumati liniste. De fapt galagie de la sutele de camioane inghesuite pe un drum de caruta!!!

In Bucuresti se vede cel mai bine efectul de fluture in trafic. Un accident la Aeroportul Baneasa da peste cap traficul pana la Universitate! Si cam este unul zilnic!

In rest cateva magnolii superbe pe langa Calea Victoriei, pomii sunt toti in floare si ieri a nins cu petale de cires! Superb!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu