Totalul afișărilor de pagină

joi, 17 iulie 2014

BAC 2014 . Sesiunea MTO !

Pentru unii care nu se stie cum au luat BAC-ul la timpul lor iata ca a aparut ocazia ca lumea sa judece probietatea morala si profesionala a celor care ne conduc.
Asadar avem parte de o sceneta intr-un act cu 3 personaje: Directorul, Seful Clasei si Tocilara Clasei.
De mult timp Directorul il banuieste pe Seful Clasei ca ar cam copia. Si il prinde cu un subiect delicat. 5%!
De dat sau de luat. Asta inca nu este clar. Cert este ca Directorul crede ca temele nu au fost bine facute, s-a copiat masiv si in fond este vorba de mult prea multa gargara si nimic concret. Subiectul trebuia sa fie clar : MTO sau altfel spus : obiective pe termen mediu asumate!
Asa ca il cheama in Cancelarie pe Seful Clasei. Ca sa nu vina singur, sa zicem VVP o ia si pe Tocilara Clasei. Ioana pre numele ei. Cu ceva bursulita pe la Harvard.
Ajunsi in Cancelarie nu le vina sa creada ca mai au de dat un exam oral. Pentru ca scris nu aveau nimic. Nici macar o coala A4 cu ceva socoteli pe ea!
Mimica lui VVP este de-a dreptul hilara. Ca de un mare mim. La fel si privirea aproape de cea a baltatei romanesti a Tocilarei.
Noroc cu inregistrarile din sala de examen. Altfel directorul era badaranul de serviciu, cu o engleza de vapor si cei doi premianti, rasfatatii poporului.
Asa este cu cocina! Am mai spus-o!
Dar unde oare este ea exact localizata? Nici macar DNA-ul nu se poate pronunta.
Prevad o arestare in direct chiar in plina campanie prezidentiala.
Ca doar traim in tara lui Caragiale!
Pentru cineva care a invatat economia cu tranzactii cu blugi, cafea, whisky si tigari din pupa vaporului a dat o lectie usturatoare cuiva cu PhD in economie. Si asta nu de la ASE!
Sa vedem ce zic colegii lor academicienii!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu