Totalul afișărilor de pagină

duminică, 9 decembrie 2012

Basescu Manole si Ana-electoratul !

Este o melodie a cantaretului cunoscut ca si Prince care spune : " You don't have to be beautiful to turn me on "!
Asa incepe si povestea de dragoste intre poporul roman (Ana-electoratul) si Basescu Manole. Mare mester mare. A vrajit o natiune cu un ardei iute si cu o padure de tepe. In atatia ani ardeiul l-au mancat toti romanii si tepele le-au dat oamenii in portocaliu.
Astazi 09.12.2012 se va transa definitiv finalul povestii de dragoste transformata in poveste de ura.
Paradoxal astazi nu se voteaza pentru o doctrina, pentru oameni competenti. Se voteaza intre "AI LUI" si "AIA IMPOTRIVA LUI"!
Nimic mai simplu!
Si ca in balada Mesterului Manole si aici intervine supranaturalul. Sau ca in bazmele populare unde Fat Frumos incercand sa scape de zmeu arunca pe rand diverse obiecte : peria de par, gresia etc. Prima data a aruncat peria de par transformata in padure prin anuntul UE si al FMI. Vazand ca zmeul tot se apropie a aruncat-o pe insasi Hilary in lupta cu discursul ei privind departarea de Europa si intrarea in Asia. Si ca sa vezi tot nimic!
Asa ca vrand sa opreasca electoratul sa ajunga la vot a aruncat o ploaie sa curga siroaie (la Bucuresti) si un omat de un cot in restul tarii.
Acum se va vedea ce este mai puternic: Dragostea pentru a vota cu ai lui si a-l scapa de suspendarea definitiva pana de Revelion sau Ura de a-l pune cu botul pe labe pe cel pe care l-au iubit o vreme!
Daca Ana Manole a razbit urgia si a adus mancarea iubitului astazi sunt tare curios cine va razbi pe cine!
Asa o vreme da peste cap toate calculele.
Si decanteaza clar optiunile. Sentimentele cele mai puternice vor invinge.
Sa fie URA? Sau a mai ramas ceva dragoste ?
La ora 21.00 vom afla!
Miza este tot 50%!
Acum pare totul imposibil si totul posibil!
Ne asteapta o iarna fierbinte!

PS.
DDD te-am urmarit! Esti chiar bun. Si la varsta ta ai ceva timp sa pui saua pe tara asta. Reteta vad ca ai invatat-o si nu iti este frica sa te afunzi in multime. Asa ca 15 % este un scor mai mult decat onorabil.
Viitor de aur tara noastra are! OARE?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu