Totalul afișărilor de pagină

luni, 17 decembrie 2012

Campionatele nationale de kyokushin decembrie 2012

Cand te inveti cu bataia si cateva vanatai nu te mai sperie, incepi sa te obisnuiesti cu ideea.
Am reusit sa imi oripilez un prieten cu ce face baiatul meu in timpul liber.
Asa ca astazi mai postez cateva linkuri de la Campionatele Nationale pentru copii Kyokushin 16 decembrie 2012 de la sala de sport a liceului Mircea Eliade.
Iata linkurile:
http://www.youtube.com/watch?v=QE7pMnVg-Ck
http://www.youtube.com/watch?v=iYGGQ7F7dso
http://www.youtube.com/watch?v=XBy7xZkq9eg

Adunarea a fost pentru ora 9.00 cand era programat cantarul oficial.
Asa ca scoala-te de duminica de dimineata si ia orasul in piept pana pe Splai intre Politehnica si Semanatoarea.
Sala de sport era frumoasa si la ora 9.00 era doar o femeie de serviciu cu un mop in mana care spala cei peste 2000 mp ai salii de sport.
Lume multa. Din toata tara. De la Ploiesti, din Giurgiu, din Rosiori, din Costinesti si evident si din Bucuresti.
Copii veniti cu Mertzane, cu Gipane,, dar si cu Dacia si cu microbuze la gramada. Ningea domol si cei peste 1000 de parinti si copii astepatu infrigurati sa vina cineva sa ii cantareasca (eventual). Asa ca toti s-au refugiat in cantina cu autoservire de la parter. Unde ingrozit bucatarul isi anunta seful de invazie. Seful urla in telefon : Da-i afara!!!!!.... Dar... Sefu ....astia sunt karatisti!!!!
A venit si ora 11.00 si a inceput cantarirea. Copii cu greutati normale, marea majoritate. Altii nu reuseau sa fie in limite rezonabile. Asa ca au  existat lupte intre copiii si cu 15 kg diferenta de greutate.La varsta lor o diferenta de 15 kg in plus se simte rau.
A inceput sectiunea de kata. Si aici fetele au dominat.
Dar cel mai mult fetele au dominat proba de kumite. Parca era sfarsitul lumii. Se bateau in draci. Si aveau o ura pe fata de eu eram infricosat. Cum este posibil ca o fetita de pana in 14 ani sa se arunce in lupta ca un kamikaze si sa dea cu toata ura ei?! Si ce se pocneau!
Baietii erau mult mai suavi si mult mai putin determinati (unii dintre ei). Asa ca nivelul tehnic a lasat de dorit. Forta bruta a fost cea care a contat.
Bataia a durat pana pe la ora 17.00.
Andrei a luat bataie in a treia lupta de la o veche cunoștință ( se mai batusera impreuna si la Ploiesti, unde si acolo luase bataie, terminand pe locul 3) care in final a castigat categoria . Bravo lui!
A mai luat si o palma la fund de la cumnata profesorului de la Ploiesti, Bozianu. Va multumesc doamna Otilia pentru educatia pe care ati simtit nevoie sa o aratati lui Andrei.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu