Totalul afișărilor de pagină

vineri, 7 decembrie 2012

JFK , Lumini si umbre!

22 noiembrie Dallas ! Despre morti numai de bine!

Tot uitandu-ma la diverse canale TV cu documentare sunt ingrozit de cata vreme democratia este moarta. Se pare ca in curand si la noi va disparea si bruma de democratie existenta.
Am inteles cat de mult conteaza imaginea. Si sa fii un bun orator. Care sa electrizeze masele. Si sa il voteze. Si care sa lanseze cateva sloganuri "nemuritoare". Gen : "sunt un berlinez" sau " nu va intrebati ce poate face tara pentru voi, ci voi pentru ea"!
In fond am avut de a face cu un om bolnav foarte grav. Care era tinut in priza cu foarte multe medicamente si nu numai. Problemele de la coloana ii faceau viata un calvar care nu puteau fi calmate decat cu substante legale si mai putin legale.
Mai avea si un apetit sexual de neoprit (gen Carol al II lea). Asa ca nu rata nici o ocazie. Si in afara de faimoasa Norma Jean prin patul sau prin slitzul lui au trecut multe doamne, de obicei maritate. Si au trecut si cateva KGB-iste.
A fost bun prieten de pahar cu Francis Albert Sinatra. Si cu el, cu multe familii mafiote. Care l-au ajutat sa devina presedinte, cumparandu-i voturi pe bani buni sau prin teroare.
Mari sperante s-au cladit sprijinindu-l impotriva lui Nixon. Si care au fost "rasplatite" prin numirea fratelui in functia de Procuror General. A fost un fel de rasplata pe invers. Fratele a fost sprijinit si de blandul din dormitor Hoover. Presa a simtit din plin cum este sa scrii cu pumnul in gura. Sau sa iti umble cineva la dosare, fie ca este Procuror General sau sef al FBI. Asa ca Nixon a avut antecedente masive cu Watergate!
Asa ca daca cineva mai spera sa afle adevarul la atatia ani dupa, vrea de fapt sa rescrie istoria!
Si istoria trebuie (oare!?) sa ramana asa cum a fost scrisa mai ales pentru electorii americani.
Din pacate LUCRURILE NU SUNT CEEA CE PAR A FI!
Mai ales in politica.
Poate ca a fost o moarte necesara! Poate ca asta era singura solutie!
La noi a fost o revolutie!
OARE?!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu