Totalul afișărilor de pagină

duminică, 11 august 2013

Divertiland august 2013

Am fost invitati la ziua unei fetite. O cunoștința de familie. Si am fost invitati nu oriunde, ci la Divertiland. Care era in plan pentru  a fi vizitat, dar nu ne faceam timp si pentru asta. Asa ca acum a fost ocazia.
Este situat pe partea stanga a A1 Bucuresti - Pitesti la km 13. Adica din centura Bucuresti se ia spre Hornbach (giratoriul de intrare in A1 spre Bucuresti, unde este si outlet-ul) si se merge in continuare paralel cu autostrada pana ce drumul coteste 90' mergand acum paralel cu o cale ferata. Si se zareste deja parcul acvatic.
Am vazut ceva parcuri acvatice la viata mea. Acum cu o motivare in plus data de Andrei. Pe o scara de la 1 la 10 Divertiland este undeva pe la un 8. Dar asta nu inseamna ca nu merita efortul de a fi vizitat. Mai ales ca nu multi din vizitatori au avut asa o nota la BAC. Parcarea este mare si fara umbra. Asa ca masina poate fi folosita si ca incubator.
Intrarea este de 50 RON/zi adult sau copil. Nu poti intra cu nimic de mancare sau de bautura. Asa ca si preturile sunt pe masura.
Parcul este o copie low cost a parcurilor din alte tari. Instalatii si atractii medii pentru o tara cu venituri mici.
Tobogane care sunt accesibile tuturor. SINCER!!! Puteti sa va dati fara grija.
O conditie este inaltimea. Si dupa aceea si greutatea. Asa ca un copilas mic si pricajit nu prea are acces in tobogane. Doar in colac dublu insotit de un adult.
Apa era destul de rece. Dar curata!!!!!
Colace duble cam putine si de aici si grija unui agent BGS care stand pe loc cu un colac dublu circa 5 minute a venit sa mi-l confiste. Un nou post in grila de gorile de la BGS. Confiscator de colace. SUPER!!! I-am si spus ca nu doresc sa intru intr-o polemica temporala cu agentul H2O!
Bautura era la sticlutze mici si usor calda. Mancarea a fost OK!
Parcul este marisor si sunt destule paturi de plaja.
Exista si animator si muzica putintel cam prea tare.
Una peste alta merita vazut. Este la un pas de Centura Bucuresti si nu trebuie sa mergi prea departe sa te racoresti.
Cozile la tobogane nu sunt exagerate.
Urme usoare de degradare au inceput sa apara deja.
Asa ca : Sa va bălăciți bine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu