Totalul afișărilor de pagină

joi, 6 noiembrie 2014

Presedintele care uneste !

1 decembrie 2018 ! Alba Iulia !
Presedintele Romaniei inconjurat de toata camarila politica asculata :" Desteapta-te romane!" Peste 1.000.000 de romani sunt adunati la Alba Iulia pentru a sarbatori centenarul Marii Uniri. Poate pentru a sarbatori si aderarea Republicii Moldova la UE si poate si reintregirea ei cu Romania la ceas aniversar.
Presedintele vrea sa ia cuvantul. Huiduilei si strigate se aud din multime. Personalul SPP il evacueaza din piata si ceremonia se transforma in haos.
Lumea este nemultumita. taxele si impozitele au crescut iarasi. Pretul gazelor si al combustibilului s-a marit cu 40 %. Investitiile rusesti si chineze nu au aparut inca. Rata somajului este foarte ridicata. Nivelul de trai a scazut si mai mult. Economia se zbate in recesiune. Se tot vorbeste de planul de autostrazi. Si de necesitatea autostrazii Sibiu-Pitesti. Pe toate celelalte se plateste o taxa suplimentara de autostrada pe langa rovigneta. Supervigneta!
DNA a fost desfintat si nu mai exista. Serviciile secrete si-au marit puterea si influenta. Acum de cand au dat presedintele si primul ministru in Romania se vorbeste cu "Sa traiti!" si cu " Permiteti sa raportez!" si mai ales cu "Ordonati!".
Din ianuarie 2019 se va aplica noua taxa pe Internet.
Daca acesta este un scenariu SF va rog sa va uitati la harta de mai jos:
Singura sansa de unire este ca harta sa fie de aceeasi culoare!
Tare ma tem ca in 2018 acea culoare sa fie ROSUL!
Acum nu mai este vorba de preferinte personale si resentimente!
Este vorba de viitorul copiilor nostri!
Sper ca intelegeti ca inseamna votul din 16 noiembrie 2014!
Va face diferenta intre a consolida binele existent sau de a demola totul intr-o noapte!
Daca pentru unii este inacceptabil ca unii potentati sa ajunga la inchisoare, pentru mine NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE!!!
Ma tem pentru viitorul tau Romanie!
DESTEAPTA-TE ROMANE!!! Oare de ce om avem acest imn cand exista ceasuri???
Davai ceas!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu