Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 8 noiembrie 2014

Pumni in "Gura presei" !

Mai devreme am postat un link catre un filmulet pe youtube in care era o bataie. Intre un profesionist al luptei, rau si plin de experienta si un barbat nematurizat de 40 de ani ( si ceva), realizator radio-TV. S-a vazut pe loc diferenta. Oricum mare curaj pe realizator. Curaj sau de fapt un derapaj de la realitate. Cand incepi sa te vezi mult peste conditia ta, atat fizic, mental si intelectual.
Si atunci stau si ma intreb? Oare omul asta mai are vreo tangenta cu realitatea? Sau traieste intr-o lume doar a lui si a publicului de la A3???
I s-a parut normal sa umple de zoaie femei neajutorate. Sa latre si sa profereze injurii la tot ce ii jignea stapanul. A lins mana care l-a hranit! A muscat unde a fost pus sa muste!
Dar macar un oarece simt al realitatii trebuie sa mai ramana in tine. Daca mai poti face spagatul si stii doua-trei lovituri asta nu inseamna ca poti bate pe oricine!
Sa te expui in fata unei intregi tari dupa ce 15 ani ai facut pe Gigidurul si sa iesi sifonat si umilit nu cred ca are nimic de a face cu curajul. Este deja o forma de delirium tremens! O rupere totala de realitate!
Acest om este un formator de opinie?! Acest om a umplut de zoaie multi intelectuali care nu stiu si nu pot face spagatul. Bun! Sa zicem ca nu le are cu intelectul. Dar macar cu bataia sa fie tare pe pozitie!
Cum s-a dovedit astazi nici cu bataia nu le are!
Sincer marturisesc am traiat o placere vinovata cand am vazut lupta!
Acum regret. Pentru ca nu este nici un merit sa bati un zanatec cu mintea in alta realitate!
Oare incepand cu 16 noiembrie ce realitate ne asteapta?
Oare cea a lui mirceabadea???

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu