Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 12 noiembrie 2014

Scrisoare catre Werner judele Hermannului!

I pak dau de stire domniei tale ca nu prea ai fost pe gustul celor din Caracal, celor din Romanati , celor din Vlasca cat si celor din Covurlui , din Tutova si din Falciu ! 
Regateanului ii place susaneaua, barfa, cearta ca la usa cortului, scandalul din birt, bataia de la nunta. Ai fost departe de toate astea. Regateanului ii place atacul la jugulara, ii place : pe ei ...pe ei....pe mama lor! Iubeste mistoul si zeflemeaua. Uneori ii mai place si aroganta. I-a placut si hahaiala. Si cu cat vorbesti mai  mult  cu atat pari si mai competent. Regateanului ii place sa fie ortodox din os de dac. Regateanului ii place sa fie mintit si momit cu promisiuni desarte. Regateanul asculta de sfatul preotului de la slujba. Regateanul iubeste ajutorul social. Regateanul considera ca statul si doar statul poate sa ii dea. Si ca el este un supus al celor cu functii. 
Prin aceasta postare o sa inchei pentru o perioada zbuciumul meu pentru democratie si alegeri corecte in Romania. Pentru ca se pare ca Romania nu este inca pregatita sa aiba parte de democratie si de alegeri democratice. Nu vorbesc acum la modul general, ci ma refer la majoritatea de 53 % care va castiga alegerile prezidentiale din 2014!
Aseara a fost clar. Omul nu este un bun orator! Omul nu are carisma! Daca vreti asa ceva, angajati un actor sau un om scolit de securitate!
Omul nu jongleaza cu cifrele si nu stie articole de legi pe dinafara! Daca va intrebati sincer ia spuneti-mi si mie cat este pretul unui kw electric? Dar a unui metru cub de apa? AAAAAAAAA! Sau cat este alocatia pentru persoanele cu  handicap din Romania? AAAAAAAAAAA ! Sau prin ce lege se stabileste impozitul pe dividende? AAAAAAAA! In concluzie sunteti varza!
Ma gandesc acum la ce o fi in sufletul unui om care nu se pricepe la marketing si la vanzari. Nu stie sa vanda marfa. Nu urla din toti rărunchii ca el are cea mai buna marfa. Aici este vorba de o alta educatie pe care noi nu o intelegem. O educatie de al carei spirit noi nu suntem atinsi. 
Cred ca ultima picatura a fost cand gainile au inceput sa zboare peste gard. Unele au mai supravietuit cateva ore, altele au murit pe altarul manipularii electorale. Atunci a fost momentul cand lehamitea a depasit orice limita. Si si-a spus: Asta trebuie sa inceteze acum! S-a suit in masina lui si s-a dus sa participe la :"DEZBATERE". A fost mai mult o Batere dez joc! Ce dezbatere poti avea cu un om scolit sa minta cu zambetul pe buze? Pentru ca a fost antrenat pentru asta! Ce dezbare poti avea cu un om a carui cariera este cladita pe plagiat si pe apartenenta la un serviciu secret? 
Lumea se astepta la intrebari soptite de calugarul Vasile, despre cat de mic incepe sa fie  sau despre masaje relaxante! 
Nimic din toate astea! 
Am avut fata in fata un OM si o tentativa de personalitate. Omul a vorbit doar atat cat a avut de spus. Si nimic mai mult. A reusit chiar sa isi si ceara scuze sotiei oponentului. O premiera in politica romaneasca.
Draga Werner nu fi trist! Pana ieri nu am crezut in tine. De ieri am inceput si eu sa cred. Esti un om cumsecade si cu o educatie aleasa.
Norocul nostru cu Carol a fost ca a fost luat pe sus in necunoscut. Si pus in fata faptului implinit. Si de cate ori a vrut sa lase totul dracului si sa plece a existat un Bratianu care l-a oprit.
Acum nu mai exista Bratianu si exista prea multa mass-media! 
Auf widersehen Werner! 
Die Dämmerung beginnt !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu