Totalul afișărilor de pagină

luni, 4 iunie 2012

Bucharest Half Marathon 2012!

O zi frumoasa de vara. Circulatia in centrul orasului data peste cap. Are loc Bucharest International Half Marathon. Avem emotii! Andrei particpa si el la cursa de 1000 m la sectiunea 7-9 ani. Cel mai emotionat sunt eu care am sincere indoieli asupra capacitatilor lui atletice. Mai mult de 100 m nu a alergat in viata lui. Si stau si ma gandesc ca acolo vor fi copii de la cluburi care  cam stiu cu ce se mananca alergatul. Stiu sa respire, stiu sa aiba un ritm si mai ales au mai alergat la viata lor.
Ajungem in centru pe la 11:30. Parcam prin spate pe la SRI. Era deja caldura. 27C! Cum sa pui copii de 5-10 ani sa alerge la pranz cand soarele este sus pe cer???!!!! Dar asa a fost concursul.
Sponsor principal : esenta miscarii si a preturilor mari la carburanti. Au sponsorizat si ei evenimentul cu profitul pe o ora! Nu e cam mult meine Herren? La capitolul organizare au stat cam prost.
Nu erau clare punctele de intalnire, intrare si iesirea copiilor se face cam ca in staul si riscai sa ramai fara copil. Umbra lipsea cu desavarsire si sponsorii erau grijuli doar la produsele lor si nu la eveniment.
Incepe si cursa de 1000 m pentru copii de 7-9 ani. Cam 300 de copii la start. Au alergat din Piata Cosntitutiei spre rondul Cosbuc si retur (spre 13 septembrie si SRI). A castigat o fata. Care era cu antrenorul de la club! Si erau cronometrati separat, baietii si fetele!
Si marea mea surpiza: ANDREI a iesit pe locul 20!!!!!
INCREDIBIL!!!!!
A primit medalie. A fost asa mandru de ea ca a purtat-o toata ziua si aproape s-a culcat cu ea.
A mai primit de la sponsor un tricou alb cu numele sponsorului, o sapca tot la fel si un saculet de spate tot asa. A avut numarul 28.
La terminare a mai primit si o punguta cu chimicale de la lantul de junk-food cu jucarie!
FRUMOS!
Scoala lui a avut cei mai multi participanti, iar antrenorul (cu toate ca a fost singur) a reusit sa aiba grija de toti! FELICITARI!
A fost un amestec de profani si profesionisti, dar entuziasmul a fost cuvantul de ordine.
A mai fost un post de radio care s-a manifestat pe o scena dar care era oarecum din alt film!
O zi frumoasa si o mare descoperire pentru mine!
Inca o data felicitari ANDREI!
Ma faci mandru de tine si asta este satisfactia maxima a unui parinte!















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu