Totalul afișărilor de pagină

luni, 24 septembrie 2012

Despre munca si fete destepte!


Am primit azi un comentariu de la un baiat destept. Ma rog, o fata desteapta.
In loc sa puna intrebarile de cum s-a ajuns in situatia de a-mi plange oful pe blog, sunt acuzat de rea credinta.
Cum e greu sa polemizezi cu cineva care traieste si munceste pe Internet si nu ca mine care alearga 200 km/zi si nu apuca sa manance, aceseta vor fi singurele mele comentarii. Pentru cine e curios ce deranj a avut nenumita direct (dar subinteleasa), dar cu musca bazaind pe cusma, comentariul este la locul lui. Si acolo va ramane.

Ceea ce va pot spune este o fabula:
" Se spune ca intr-un sat traia un batran fierar cu nevasta si fiul sau. Fiul sau era un flacau foarte chipes si istet, dar avea un mare defect: era lenes. Vazand ca nu poate sa-l dea la brazda si sa faca din el un om muncitor, batranul il alunga spunandu-i sa nu mai vina acasa pana nu va aduce primul galben muncit de el. Baiatul pleaca si hoinareste cateva zile, dar fara nicio intentie sa munceasca, revine acasa, iar mama lui vazandu-l flamand si jerpelit il pune la masa, dar dupa ce mananca ii spune mamei lui sa-i dea un galben. Mama miloasa din fire si iubindu-si baiatul ii dadu un galben. Cu acest galben, el merse la tatal sau:
-Uite,tata! acest galben l-am muncit eu! Batranul batea de zor un fier in atelierul sau, lua galbenul si il arunca in foc, dupa care spuse: 
-Nu tu ai muncit acesti bani, sa placi si sa nu mai vii in casa mea pana nu ti-ai castigat singur painea, lenesule! Rusinat, baiatul pleaca si vazand ca nu e rost de gluma, isi cauta de munca. Dupa o saptamana revine si merse direct la fieraria tatalui sau: 
-Uite, tata! Acesti bani sunt intr-adevar castigati prin sudoarea fruntii mele. Dar fiindca nu mai avea incredere in el, batranul arunca din nou banul in foc, vazand aceasta baiatul se arunca repede in valvataile flacarilor, se arse la maini, dar macar isi salvase munca! Batranul, foarte mandru ii spuse: 
-Iata abia acum vezi ce inseamna sa muncesti din greu si sa-ti castigi painea, nu mai risipesti asa usor banul muncit de tine!"

Draga Alina, nu vreau sa te alaturi si tu celorlalte trei amintite de mine pe blog.
Hai sa ramanem fiecare cu parerea noastra si cu munca noastra si daca la tine totul este imaculat si perfect, mult succes in a vinde ceea ce vinzi. Ce vinzi de fapt?
Si nu e frumos sa iti faci reclama gratuit la mine pe blog cu linkul tau. Aici nu accept reclame! De nici un fel!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu