Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 15 septembrie 2012

Aventuri la A.H.C. - Otopeni

I'M BACK!
Cum orice dus are si un intors iata-ma din nou la aeroport. Si cum stam si asteptam vad un grup de turisti polonezi care veneau de pe o cursa interna si mergeau spre Varsovia cu o cursa externa. Asa ca trebuiau sa iasa de la sosirile interne si sa ajunga la plecari. Adica din terminalul vechi in cel nou. Si aveau si un oficial de la aeroport care le arata drumul.
Ce frumos! imi zic. Iata ca la noi se acorda atentie maxima turistilor (mai ales japonezi)!
Si aud un " Follow me!" si turma de polonezi se pune in miscare in frunte cu romanasul nostru.
Trec de poarta de iesire si pe culoar unul din polonezi intreaba exact cand poarta se inchide. Si cu bagajele noastre cum ramane?
In mintea mea o intrebare inutila. Eu pe unde am fost si aveam un zbor cu escala cu aceeasi companie nu trageam bagajul dupa mine ci il gaseam la destinatie (eu da, altii nu).
Dar brusc romanasul se schimba la fata si face stanga imprejur si incearca sa intre pe poarta proaspat inchisa. Femeia de la Security sare ca arsa si spune ca nu poate intra. Grupul dupa el. Si incepe o lunga cearta. Romanasul vrea sa intre cu grupul sa ia bagajele de pe banda, tanti de la Security nu ii lasa nici moarta. Asa ca tipul pune mana pe telefon si cere ajutor.
Solutia : tot grupul sa mearga sa isi ia bagajele de la "LOST and FOUND" . Asta teoretic dupa o ora. Zborul lor pleca peste o ora.
Un polonez mai cu tupeu intra peste tanti de la Security si incepe sa injure romanii in general. Ca suntem niste prosti si tembeli. Teoretic, in cazul lui s-a facut o prostie. Asa ca ii inteleg supararea.
Stau si ma gandesc daca eu incercam sa intru pe un aeroport strain sarind peste un filtru de securitate si apoi sa jignesc poporul respectiv nu cred ca scapam intreg. Cu polonezul nostru lucrurile au stat astfel. Toata lumea a inmarmurit si el a tipat si injurat (in poloneza si engleza) si a luat bagajul de pe banda. Bravo lui. Rusine noua!
Asa a facut lectii cu noi un polonez, a incalcat un protocol de securitate si a facut sa ma intreb daca la noi este ceva bine facut?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu