Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 22 septembrie 2012

Polimerizarea specifica a izoprenului sau cum sa cumperi Romania pe persoana!

La inceput a incercat timid cautatorul pe goagal sa cumpere pe persoana. Si a reusit cu magazinul Victoria. Si asta parea a fi maximul. Au  mai construit unii cate un bloc pe persoana. Dar de obicei marii rechini se ascund prin off-shore sau prin interpusi. Dar aici nu este vorba de afaceri. Sau mai exact nu in acest moment. Aici este vorba de politica. Si mai ales de procente in viitorul Parlament si de ce nu si viitoarele alegeri Prezidentiale.
Un mizilic de 115.000 euro l-a costat o expunere nationala. Si nu orice fel de expunere. Una demna de Corneliu-Zelea Codreanu. Calare pe un cal alb aparand petro-chimia nationala si pe olteni.
Muica ce de panduri se vor inrola sa traga la caruta caracaleanului.
Ceea ce este mai trist este ca circul devine total si painea din ce in ce mai absenta. Acum totul se  reduce la o partida de pocher. Pe de o parte Victoras-Procurarash si pe alta Salvatore dela Patria acest nou Mesia  TV care vegheaza asupra poporului roman.
Cine pierde si cine castiga?
Victorash de abia asteapta sa il bage in anchete ca pe vremea lui si sa arate natiunii ca el este singurul barbat adevarat (Daciana ce zice?). DDD in schimb trebuie sa traga de timp si sa gaseasca o solutie in astea zece zile. Banii cash nu ii are. Are el ceva dar nu chiar atat. Asa ca acum nascoceste un plan de iesire cu fata curata si  cu procentele marite. La asta se rezuma totul. La cate procente va ajunge in urma mascaradei de la Oltchim.
La cata experienta manageriala aduni in ani de zile de santaj TV de vorbit fara virgula si fara morala seara de seara sigur ai solutia salvatoare pentru un faliment bine ascuns si rostogolit de cateva guvernari incoace.
E adevarat ca Oltchim poate deveni profitabil. Fara capuse si cu un management serios si cu o superfirma din domeniu in spate. Dar asta mai inseamna si reduceri de personal si completarea lantului natural din petrochimie. Care inseamna Arpechim si Oilterminal. Cam prea mult pentru un caracalean. Chiar si genial!
Nu poti separa petrochimia de rafinare si nu poti separa rafinarea de sursa de petrol.
Asa ca lantul ar trebui reintregit sau macar Oltchim inclusa in angrenajul unei mari firme cu resurse si potential financiar.
In rest este doar circ si cineva se joaca cu electoratul din Romania. Unul vrea sa le castige simpatia mizand pe populism, altul vrea sa demonstreze ca respectivul este un sarlatan sau mai bine zis un santajist-gainar si mai ales din umbra vegheaza instigatorul in reasezarea noilor procente din viitorul Parlament. Unde USL nu trebuie sa treaca de 50%.
In rest nimic si nimeni nu mai conteaza!
Timpul va vorbi!
Cred ca in direct la TV ! Senzational!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu