Totalul afișărilor de pagină

vineri, 20 septembrie 2013

O poveste adevarata cu maidanezi in Bucuresti septembrie 2013!

Astazi un coleg de serviciu care are un nepotel de varsta lui Andrei mi-a povestit o patanie de-a nepotului.
Miercuri la pranz venea de la scoala. Care este la coltul strazii la nici 500 de metri. Baietelul este clasa a III a si merge singur la scoala. La pranz cand s-au terminat orele mergea de data asta singur fara alti colegi. La nici 200 metri de casa il latra un catel. Speriat o ia la fuga si dupa el se reped inca trei catei. Astia il alergau din spate. Cand din fata ii mai taie drumul inca doi dulai. De unul se impiedica si cade pe jos. Si cei cinci catei dau sa il muste. Noroc cu cateva vecine pensionare care stateau la taclale in usa blocului. Sar ca arse si fug sa salveze copilul. Care este mai mult zgariat decat muscat. Dar plin de sange si cu hainele zdrente. Si il salveaza.
Copilul ajunge acasa si parintii inebuniti incep sa anunte autoritatiile. Vine cineva de la Primarie. Si apare si un echipaj de hingheri. Daca pana in clipa asta lumea era indignata si plangea de mila copilului, in secunda cum au aparut hingherii totul s-a transformat cu 180 '. Adica lumea a inceput sa arunce cu borcane si cu cartofi in hingheri. Sa-i injure si sa-i fluiere. Brusc cateii au disparut de pe strada in diverse apartamente. Si asa s-a fasait treaba. Dar doar in ceea ce priveste hingherii si cateii. Vecinii au inceput sa sune la usa si la telefon si sa ameninte familia baiatului. Si ......
A doua zi de dimineata o echipa de hingheri a reusit sa captureze cateva exemplare. Dar numarul maidanezilor a fost completat  pana seara si chiar depasit cu catei din alte zone.
Astazi situatia este cam asa:
Baietelul merge cu parintii la scoala, tremura tot si se tot uita in spate. La un latrat de catel paralizeaza de frica.
Vecinii ii huiduie familia. Cateii sunt parca mai multi pe strada.
Primaria a abandonat orice tentativa de a mai captura orice maidanez.
Acesta este Bucurestiul anului 2013. Adevarul este ca povestea este prin Ferentari. Care este!!!!
O poveste fardesfarsit !!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu