Totalul afișărilor de pagină

vineri, 20 februarie 2015

Cum reduce taxele si impozitele DNA-ul in Romania!

Este o mare discutie despre preconizatul cod fiscal. Si de masurile anuntate din 2016 si unele chiar din 2015.
Pe scurt as spune ca este o masura cinica care nu are nici o legatura cu incurajarea economiei ci mai degraba cu anchetele DNA.
Sa zicem ca pana acum veniturile bugetare aveau o componenta inclusa de "TAXA PENTRU PARTID" din care beneficiau si combinatorii. A se vedea cazurile Ridzi, Cocos, Udrea, Hrebenciuc, Hertanu.....
Ani de zile acest popor a fost spoliat cu buna stiinta de clasa politica pentru a fi finantate partide si a se face averi demne de MIDAS.
In ultimul timp nu mai merge nici o investitie. Pentru ca angajatii statului nu mai stiu sa faca afeceri corecte si dezbracate de apartenenta de partid. Si atunci banii au ajuns sa zaca prin trezorerii. Si se va sesiza si UE. Si atunci decat sa se devoaleze complet acest mecanism bidecenial, mai bine refuzam sa incasam banii pe care nu putem sa ii furam decat sa ii investim corect. CINIC!
Actualele reduceri anuntate sunt exact sumele sploiate fara scrupule de toti guvernantii Romaniei infratiti in controlulmbanului. Ceea ce s-a intamplat transcede oricarei ideologii. Doar banul conteaza si insusirea lui atat in nume personal cat si in numele partidului.
In afara de marele circ mediatic cu catuse si mascati, in afara de aducerea cu picioarele pe pamant al personajelor care se credeau demiurgice, DNA iti multumesc ca ne reduci taxele si impozitele.
Sa reduceti bine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu