Totalul afișărilor de pagină

vineri, 6 februarie 2015

Dictatura DNA !

Sau Dictatura DNA + SRI.
Nu fac parte dintre cei oripilati de actiunile mai noi sau mai vechi ale DNA. Tinand cont ca rata de succes al dosarelor instrumentate de DNA ajunge undeva pe la 93 % cred ca orice comentariu este de prisos.
In Romania anilor 1990 s-a tot vorbit de dictatura militara. Lucru uitat in ziua de azi. Si vazut ca o solutie salvatoare a momentului. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, in special Armata Romana. O ideea mai proasta nici ca nu putea exista. Mai ales ca Armata Romana demonstrase in 1989 ca nu vrea sa participe la jocurile de putere si ca nu avea nici pe departe versatilitatea si clarviziunea politica a Securitatii. Asa ca si acum lucrurile au ramas cam tot asa. Armata Romana a ramas in impietrirea cazona si nu are nici un cavant de spus in viata politica a Romaniei, in schimb Securitatea (in forma ei post-purgatoriu) si-a rafinat metodele si a ajuns ca prin agenti acoperiti si infiltrati, mass media si institute de sondare a opiniei publice sa joace un rol major in viata politica romaneasca.
La o analiza la rece a situatiei actuale si la dimensiunile coruptiei din Romania ( un fost prim-ministru si ministri cat pentru doua guverne (sunt sau au fost condamnati si arestati pentru coruptie)) trebuie sa recunoastem ca in clipa de fata nu mai exista politicieni care sa poate garanta eradicarea coruptiei in Romania. Nu neg ca or mai exista cativa politicieni cinstiti (aproape pleonasm) dar numarul lor este deja insignifiant.
Si atunci cine sa curete Romania de coruptie???
Cine sa fie antibioticul pentru coruptie.
Si in medicina cele mai eficiente scheme de tratament au la baza adminisitrarea simultana  doua antibiotice. Cum ar fi pastila DNA si pastila SRI. Doar impreuna pot avea efectul garantat.
Si atunci ce conteaza o mica dictatura. Antibioticele nu afecteaza oamenii neinfectati. Asa ca mare majoritate a romanilor nu au de ce sa se teama.
Singura problema este ca tratamentul sa nu dureze la nesfarsit. Ar trebui sa fie doar o solutie temporara la o problema extraordinara.
Statul de drept si instituțiile sale trebuie sa revina la normal. Iar Parlamentul trebuie sa devina ""FARUL" democratiei.
Dar pana sa redevina trebuie ars si refacut complet.
Si flacara purificatoare in ziua de azi este combinatia DNA +SRI.
Care trebuie totusi sa fie o solutie temporara, REPET!
Traim vremuri interesante. Pacat ca nu avem suficiente puscarii.
Ieri au fost arestate si 6 asistente de televiziune care practicau prostitutia. Un sincer bravo pentru ele. Au rezistat tentatiei de a intra in politica si de a dori sa ne educe, eventual candidand la presedentie.
Macar ele nu si-au abandonat adevarata profesie.
Sa dictatoriti bine!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu