Totalul afișărilor de pagină

vineri, 22 aprilie 2011

MegaloBocus

Este o boala?
Este un medicament?
Nu.
Este adevaratul nume al Premierului.
De ce?
In primul rand din cei 15.000 de specialisti ai  defunctei Conventii Democtratice si specialistii pentru patru guverne ai PDL mentionati de Blaga, pentru inlocuitorul lui Botis a fost ales tot BOC (interimar)
Se pare ca este singurul care nu vrea ca sotia sa acceseze fonduri europene (sau sotul).
Lasand gluma la o parte, dupa ce are pe umeri situatia economica inca trista, banii de pensii si salarii, motorul economiei care benzineste, scanteieste dar nu porneste in toti cilindrii, eu il compatimesc.
In partid perdantii in alegerile locle (Blaga, Boureanu, Preda etc), grupul de la Arad, dna Udrea toti au pretentii de sefi. Mai vin si alegerile din partid.
Seful de la Cotroceni vrea si el sange proaspat (eventual de taur) pentru calmarea electoratului, sondajele sunt cam in prapastie, trebuie sa-i goneasca si pe investitorii francezi (trebuie sa le aratam cum e cu fratia romano-franceza) si toate astea in ajun de Paste.
O solutie ar fi aducerea doamnei Ligia Botis pentru accesarea fondurilor europene; a lui Sebastian Ghita la Economie; a lui Vantu la Justitie; a lui Bercea Mondial  la Interne; a lui Csibi Barna la Aparare, a lui Pepe&Oana&Tudy la Cultura; a lui Iri&Moni la protectia copilului si a familiei samd.

E greu in Romania. Dar cand intri in politica si in viata publica trebuie sa te astepti la ceea ce e mai greu si mai urat.
Ca asa suntem noi. Mai carcotasi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu