Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 13 aprilie 2011

Somnul ratiunii naste ....Primari Generali

Am avut ocazia sa-l urmaresc pe dom doctor aseara la B1 TV.
Si ce prestatie. Ma simteam ca Andra. Aveam pielea de gaina.
Nu pot ascunde faptul ca a fost o perioada cand am fost pacalit de discursul marelui doctor.
Din laboratorul primului presedinte democratic (HA HA HA) au iesit o groaza de urmasi politici.
Printre ultimii a fost si un doctor care a descoperit elixirul "independentului politic" si care tratand electoratul cu populism a ajuns sa dea retete compensate prietenilor din bugetul capitalei.
Solutiile lui sunt relativ simple:
Nu are frica de multime si daca o doamna mai suparata il apostrofeaza raspunsul e de forma " nu te mai enerva mamaie ca ti se face rau, ia si tu o aspirina ca viata e scurta";
Poporul frate chinez ne rezolva aproape toate problemele;
Cu privire senina, privind adanc in interiorul camerei de filmare, ne explica ca el rezolva orice problema, fara ca sa i se miste nici un muschi pe fata (macar de rusine).

Asa ca ma intreb, parafrazand un film "Cum a furat Grinch Capitala" si nu numai tinand seama de fizionomia fetei, ce se  intampla cu orasul meu?
Nu trebuie ignorata lectia de romana a "primarului care este" prin explicarea superlativului la mangleala ca fiind cardeala si toate astea facand referire la dom doctor.
Tupeul de a-si asuma toate realizarile inaintasilor doar pentru ca el urmeaza sa taie panglicile este maxim.
Bucurestiul are nevoie de rezolvarea problemelor de trafic dar solutiile pe care le prezinta ca fiind ale lui sunt chiar vechi. Toate au nevoie de Studii de Fezabilitate, PUZ, AC si DDE cat si buget. Asa ca galgara face bine la sanatate.
Asa ca povestea independentului nascut din coasta fostului presedinte dupa chipul si asemanarea acestuia ar trebui sa inceteze.
In ziua de azi sa fi om politic de succes trebuie sa ai in spate un intreaga masinarie de partid care sa se ocupe de logistica; promovare; finantare samd.
Onest este sa nu-ti ascunzi filiatia si afinitatea chiar si pentru un om de stanga.
Asa ca somnul la vot nu da dreptul la comentarii ulterioare.
Avem oare conducatorii pe care ii meritam?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu