Totalul afișărilor de pagină

marți, 26 aprilie 2011

Romania in ritmuri de hip-hop

S-a terminat si cea mai de succes emisiune de TV din ultimul timp. Ma rog, sezonul I. Ca daca aduce bani e pacat sa o lasi deoparte.
Castigatorul a fost pentru mine o surpriza.
A avut intr-adevar o poveste interesanta si a reusit sa cucereasca voturile telespectatorilor.
Cred totusi ca segmentul urban a fost mult mai activ si de aici si rezultatul final.
Asta poate fi si un semnal pentru viitoarele alegeri locale si parlamentare, aceasta emisiune fiind un bun barometru de tendinte.
Ce-si mai doresc si voteaza romanii! Asta cred ca se analizeaza acum prin laboratoarele politicii.
Imi si imaginez pe dl Ponta si dl Antonescu, unul cu o sapca pe ochi si celalalt cu gluga pana in barba, cu BUG sau Parazitii prin campanie electorala plangand pentru scumpa lor tarisoara cu lacrimi de minotaur.
Sa-l vedem pe Adrian Tutu la remorca carui partid se va atasa.
In rest, sunt sigur ca grupul Pro va avea contractele pregatite pentru restul minelor de aur, ca e pacat sa ajunga pe maini straine.
Si vorba unuia dintre participanti:
Show must go on!

La LOTO sperantele tuturor celor cu rate si vise de imbogatire rapida au fost spulberate. Un aradean a luat potul cel mare si precis il va cheltui putin mai la vest. Si ce pacat de toate rugamintiile din ultimul timp adresate Domnului pentru indicarea celor 6 norocoase.

La fotbal tot provincia e fruncea. Sa vedem daca Moldova va duce titlul pe langa Dunare sau pe langa Vaslui. Ca doar nu o reusi Timisoara sa castige cand rateaza un penalty in ultima secunda.
Dinamo a reusit sa zbrobeasca Steaua dupa un meci de un slab nivel si acum asteptam ancheta LPF legata de introducerea de materiale pirotehnice. Ca doar cu masini furate parca nu era destul.

A mai trecut un Paste, ne-am mai purificat putin, asa ca suntem incarcati suficient de a o lua de la capat.
Vremurile se schimba si noi o data cu ele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu