Totalul afișărilor de pagină

luni, 14 mai 2012

Alchimistii !


Am un mare respect pentru femeile romane. De-a lungul timpului consider ca ele au tinut aprinsa flacara romanismului si au tinut in viata acest popor. Mai consider ca au o energie vitala care isi trage seva din aceste meleaguri.
Dar nu toate ajung sa performeze la maxim. Si nu pentru ca nu au calitati. Dar este nevoie si de un strop de magie. Pentru a stralucii asemenea aurului.

Si aici intervine Alchimistul. Care detine piatra filozofala (Lapis Philosophorum in latina sau El Iksir in araba) , care transforma in aur orice atinge. BLA BLA  BLA ! povesti de adormit copiii.
Oare asa sa fie? Chiar daca nu isi spune Alchimistul, chiar daca nu umbla cu piatra la vedere, reuseste sa transforme prin munca si pricepere munca in aur.
Si ma refer la tandemul de Alchimisti Belu-Bitang. Care au reusit, de fapt re-reusit, sa ne aduca sus de tot (iarasi) in gimnastica feminina. AUR! Curat.

A fost pe varf si a uimit o lume intreaga. Cu o alta generatie. A plecat si totul parea ca se prabuseste. Rezultate sporadice tinand mai mult de o inertie si de talent maxim. Si nu de o reteta secreta.
A revenit si a reusit sa ne readuca mandria de sine. Si sa reinoade sirul traditiei. Si sa fim fericiti!
RETETA MAGICA:
Munca;
Efort;
Transpiratie;
Talent;
Disciplina;
Si multa dragoste pentru gimnastica!
Avem sanse ca la Jocurile Olimpice Tricolorul sa fluture iarasi si Imnul sa fie iarasi auzit!
Asta este in ultima esenta un mare sentiment de mandrie nationala care nu poate fi cumparat cu bani! Si care ne lipseste in ultimul timp din ce in ce mai mult!

Maestrilor Alchimisti omagiul meu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu