Totalul afișărilor de pagină

luni, 7 mai 2012

Un an fara Osama!

A trecut aproape pe nesimtite un an de cand Sheitan a fost impuscat de "FOCI" 6! Impuscat si aruncat in ocean (ca asa cere traditia)!?
De atunci lumea ar trebui sa fie mult mai sigura de cand eminenta cenusie a maleficului mondial a fost impuscata in casa din Pakistan. Unde era pazit de un curier cu sotia si doi copii, de fratele curierului cu sotia si doi copii , de propriul baiat cu un pistol Makarov si de propria sotie si o fica. Asta era grupul de komando ce il pazea intre doua vaci, sase gaini si rasaduri de legume. Mai avea superdotari constand in cinci PC-uri 286 cu 10 HDD si 100 de USB Memory. A... si mai era un caiet studentesc in care isi scria planurile viitoarelor atacuri in timp ce se uita la un TV color cu diagonala de 50 cm si un VHS NTSC.
Avea o factura la curent de 10 de rupii si la apa de 2de rupii (adica 12 de dolari pe luna pentru 20 de suflete consumatoare).
Asta era faimosul Terorist. Se spala rar si manca ca un amarat. Avea grija sa-si vopseasca parul si barba pentru comunicate, caci tinea mult la imagine. Dupa ce-si vanduse o parte din bijuteriile familiei mai facuse rost de cateva sute de dolari cu care vroia sa cumpere eventual bomba atomica!!!!
Au lasat un elicopter cu tehnologie de ultima ora in curtea vecinului si au plecat cu focile, interpretul si cainele Cairo sa arunce cadavrul in Oceanul Indian.
Noroc ca avionul pakistanez F15 a putut decola in doar 15 minute dupa ce au detectat elicopterul de rezerva venind. Altfel iesea ceva deranj!
Au venit la rasul solului, au intrat nedetectati in Pakistan au stat 40 de minute si au fost filmati de o drona speciala de la 4600 de metri.
Au strigat Geromino, Geronimo, Geronimo! codul de lichidare a lui Osama.
Si asta a fost povestea!

Dar restul lumii cu ce s-a ales?????
Au scazut cumva masurile de securitate? Recunoaste cineva ca Al-Quaeda nu mai este ce a fost? Vrea cineva sa revenim la o stare a lucrurilor dinainte de 2001?????
NU!
Asa o sa ramana! Supercontroale si incet-incet drepturile si libertatiile cetatenesti vor fi si mai micsorate in numele luptei anti-teroriste.
Nimic nu mai poate aduce lumea la cum era inainte de 2001. Si nici oameni se pare ca nu mai vor sa nu fie supraveghiati si controlati. Se pare ca le place!
Asa ca asta a devenit noua normalitate!
Pana cand si asta? Pana la un nou Pearl Harbour? Sau 9/11 ????

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu