Totalul afișărilor de pagină

duminică, 24 martie 2013

Unde sa imi petrec vacanta de Paste - 1 mai 2013 ?

Simt cum se scurge timpul! Si cum se apropie Pastele! Astazi este ziua de Florii pentru catolici. Saptamana viitoare este deja Pastele (tot pentu ei) ! Ce repede trece timpul. In Romania,  lucrurile trebuie sa mearga cat mai bine, asa ca  tara se va inchide pentru aproape o saptamana! Asa ca oamenii muncii sa aiba timp de petrecut si de cheltuit bani!
Si cum sa petreci o saptamana de concediu?
De obicei de Paste se sta acasa cu familia si se merge la biserica!
Dar pentru cine vrea sa se bucure de putin munte? Si de putin aer curat? Si sa zicem ca suntem o gasca de zece persoane care avem masini si vrem sa scapam de stresul din Bucuresti si de poluarea de aici. Si am vrea sa mancam un "gratar" si sa ne incarcam bateriile cu energie.
Si am vrea sa ajungem intr-un loc nu foarte departe (sa nu alergam cu masina toata ziua) si sa nu fie un drum aglomerat si sa fie un loc placut si relaxant si sa nu ne coste mult!
Cam multe pretentii! Se gaseste oare asa un loc?
Ce parere ati avea de Valea Ialomitei pe versantul sudic al Muntilor Bucegi! La doar 120 km de Bucuresti! Si asta la doar maxim doua ore de mers cu masina! Pe un drum nu foarte aglomerat!
Pare promitator!
Si sa vedem mai departe. Sa zicem ca ar exista o vila cu cinci dormitoare cu baie proprie cu tot confortul. Cu o terasa acoperita de 100 mp. Si un parter tot de 100 mp cu tot ce trebuie la dispozitia ta. Si o curte de 2000 mp plina de braduti si alti copacei. Si cu loc de joaca pentru copii. Si cu leagane si tobogan. Si sa mai poti si parca 5 masini in curte. Si sa poti venii cu copii sau cu micul tau animal de companie.
Pare interesant!
Si ce sa faci acolo?
In primul rand ar trebui sa te gospodaresti singur. Sa manaci cand vrei si ce vrei. Si sa te bucuri de gratarul exterior. Si eventual sa cumperi carne proaspata din apropiere. Si niste mici dementiali. Sau sa ai parte de o paine aburinde de la brutarie.
Sa recapitulam : aproape de Bucuresti, in mijlocul naturii, drum usor si neaglomerat, o vila dotata cu tot ce trebuie, camere mari si confortabile, curte mare , terasa acoperita si de jur imprejur LINISTE!!!
Pentru cine este interesat de asa ceva ii recomand : www.rouamuntilor.ro
Pentru cine nu considera ca aceste randuri sunt corecte, zona de comentarii este fara de oprelisti daca limbajul este de nivelul blogului.
Pentru cine doreste aglomeratia de pe Valea Prahovei sau cozile de pe DN1 : Drum bun!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu