Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 7 decembrie 2013

Dragostea Oprescului fata de mamaitze !

Cand a inaugurat trotuarul rulant de la Basarab mi-au dat cateva lacrimi vazand grija lui Oprescu fata de mamaitzele cu papornitze mergand sa prinda trenul de Alexandria (pana se face autostrada). Doamne ce om bun mi-am zis eu. Ce conteaza cateva milioane de euro pentru protejarea mamaitzelor.
Dar oare aceeasi dragoste o are pentru toate mamaitzele?
Cunosc si eu doua mamaitze care aveau si ele o casa nationalizata. Am mai scris eu despre ele acum un an - doi.
Sa va spun pe scurt cum este cu dragostea, grija si respectul.
Ca sa primeasca dispozitia primarului general trebuie sa semneze o declaratie cum ca au primit in fapt imobilul. Asta se intampla intr-un birou de la AFI ( administrarea fondului imobiliar). Semnezi (ca primarul) si primesti actele in original. Fara sa vezi ceva din casa retrocedata. Asta este doar pe hartie.
Prima surpriza este cand primesti in final actul de la primarie. El este emis, sa zicem in octombrie 2011.
Il primesti prin ianuarie 2012. Cand mergi la Taxe si Impozite sa declari casa ai prima surpriza. Ai venit peste termenul legal de 30 de zile in care trebuie declarata casa dobandita. Adica ce incerci tu sa explici ca hartia a semnat-o Oprescu in octombrie, dar ca tu de fapt ai primit-o in ianuarie. AMENDA!
Bun. Speri ca asta este tot.
In decizia de retrocedare scire ca ea devine executorie in momentul cand finalizezi publicitatea imobiliara ???!!! Ai nevoie de un avocat sa-ti explice ca asta inseamna sa le faci cadastru. Si cum poti face cadastru la ceva la care nu ai acces. Pentru ca este plin de chiriasi. Si ei nu te lasa sa intri. Asa ca mergi la un executor judecatoresc. Care spune ca nu are ce face decat dupa ce faci cadastru. Asta sa zicem ca se intampla in martie 2012. Si incepi sa faci cadastru. Care dureaza si el pana in ianuarie 2013. DE CE???? Pentru ca la cadastru este o bulibaseala totala. Au declarat corpuri de cladire in devalmasie doar ca sa prinda fonduri europene. Si asa au raportat plin de mandrie ca intreg Bucurestiul are cadastru. Gresit! Un pseudo-cadastru. Ce sa mai vorbim ca altfel figureaza la cartea funciara.  O nebunie totala.
Sa recapitulam. Ai hartia emisa in octombrie 2011, o primesti in ianuarie 2012 si in ianuarie 2013 ai cadastrul facut si poti merge la executor.
Credeati ca se termina? NU!
Executorul credeam ca este o cale rapida de a rezolva o problema juridica in care tu ai dreptate. FALS!
A inceput sa faca adrese. A venit cu politia, cu expertul. A depus somatii. A citat primaria. Si undeva prin septembrie 2013 a reusit sa finalizeze procesul verbal de punere in posesie!
Credeti ca s-a terminat????
NNNNNNNNNNUUUUUUUUUUUU!!!!
Primaria a contestat in instanta atat procesul verbal de punere in posesie, un proces si executarea si recuperarea taxelor in alt proces.
Asa ca nenea Oprescu a bagat mamaitzele in doua procese cu aceeasi speta ca sa le treaca pofta de retrocedari. Decembrie 2013. Inca se judeca!!!!
Poate intre timp mor mamaitzele si scapa Oprescu cu cheltuielile si cu case neretrocedate.
Mare sufletist esti Monsher!!!! Sper sa te voteze toate mamaitzele!!!!!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu