Totalul afișărilor de pagină

vineri, 25 noiembrie 2011

Carol al III-lea

Daca cu ceva vreme in urma Ion Bratianu a fost trimis sa negocieze cu Karl venirea in Romania astazi se pare ca rolul i-a revenit Elenei Udrea aflata intr-o vizita surprinzatoare la Londra la resedinta printului Charles prezumtivul Carol al III-lea. Si daca tot a facut pentru Romania mai multe lucruri decat multi alti romani de ce sa nu ne punem problema venirii sale pe miticul tron al Romaniei sub numele de Carol al III-ea. Macar asa sa prinda si el un tron liber caci acasa se pare ca maman' va fi foarte longeviva si ala micu' (cumnatu lui PIPPA) e mai dorit de norod.
Sa vedem ce probleme ar avea:
Ar fi in primul rand posesorul legitim al postului desi nonagenar inca da fiori clasei politice romane. Ar mai fi si printul recunoscut de Tribunalul din Caracal si de inca fo doua trei instante la fel de celebre care tocmai ce are un demn urmas la banii lui Princess LYA. Nimic de nesurmontat. Mai ales ca descendenta lui este direct din Vlad Tepes asa cum el insusi a declarat.
Mai este titularul de la Cotroceni care se pare ca nu va proceda ca Franco si care brusc recunoaste ca si el a fost invins de verisorii cu ochi albastrii supranumiti baietii destepti din energie. Oricum si soarta acestuia este pecetluita urmand a devenii urmatorul Prim Ministru. Deci un viitor colaborator, atat timp cat Ministrul Turismului isi pastreaza portofoliul si portofelul.
Problema cea mare ar fi tara care este deja locuita de o populatie cu apucaturi cel putin ciudate.
Educatia este la pamant si rata de promovare la Bacalaureat este minima.
Sanatatea se pastreaza fie cu doctori cu nume de dr. BABALAC sau dr. HODOROGEA sau mai nou de dr. Habarnam si alte nume din Orientul Apropiat.
Politia este si mare consumatoare de carburant, din depozite lipsind sute de tone fara justificare.
Serviciile secrete de abia asteapta de depuna juramantul de onoare in limba engleza si sa alerge Mercedesuri S280 prin tunelul Pont de l'Alma deghizati in paparazzi.
Elita intelectuala va face dreapta si stanga imprejur si va regasi zilele de glorie din timpul lui Carol al II-lea adevaratul parinte al cultului personalitatii.
Banciile vor pompa bani in economia romaneasca si faimoasa RBS va tiparii moneda proprie cu poza lui Carol al III-lea in conacul de la Viscri.
Clasa politica va fi inobilata cu titlul de SIR si vom avea SIR de Dabuleni, SIR de Tartasesti, SIR de Oltenita si multi altii. Parlamentul va fi unicameral cu 300 de SIR si se va numi SIRcoteca.
Toate fetele urate vor stii ca mai exista o sansa sa fie si ele printese atata timp cat printul le iubeste ca si pe TAMPAX ( vezi Camillagate http://www.dailymail.co.uk/news/article-522508/Charles-Camillas-lovenest-bugged-Diana-inquest-told.html )
Din seria de povesti de la gura sobei "Am incalecat pe o sa si am scris povestea asa"!
Ceea ce este mai amuzant in stirile pe aceasta tema este ca ziarele romanesti citeaza ca surse ziarele engleze si ziarele engleze citeaza ca sursa aceleasi ziare romanesti. Asa ca stai sa te intrebi si tu : Cine a fost primul tabloid "Daily Mirror (Daily Mail) sau Libertatea"????

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu