Totalul afișărilor de pagină

luni, 30 ianuarie 2012

Horoscopul zilei

RAC; Pentru nativii din rac se anunta o sentinta dintr-un proces din 2009.Este posibil sa va astepte doi ani petrecuti departe de familie si de cele patru case. Este trofeul pe care UE il asteapta de ceva ani sa fie impaiat. Arogantii au oarece succes la mititica, mai ales daca scapa sapunul pe jos. Viitorul este inca neclar existand posibilitatea de schimbare (sigura) la ICCJ.
PESTI; Pentru nativii din pesti se anunta zile agitate mai ales daca sunteti octogenar. Ceva evenimente de acum 20 de ani va bantuie si s-ar putea sa dati socoteala. Feriti-va de tanara generatie de fosti procurori care acum sunt in fata. E posibil sa fiti sacrificat pe altarul democratiei. Nu plangeti dupa copilul dumneavoastra politic. Cand era mare nu a stiut sa fie mic.
FECIOARA; Pentru nativii mai mici de inaltime se anunta zile furtunoase si la propiu si la figurat. E bine daca va antrenati sa dati zapada. E posibil sa ramaneti fara slujba in curand.
SCORPION; Pentru nativii din zodie greul inca nu a trecut. Cu un dusman pus cu botul pe labe si amenintat cu mititica nu se rezolva toate problemele. Aveti grija daca aveti o mezina la Marea Nordului. E posibil sa uite limba materna.
Celelalte zodii neimportante dpdv politic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu