Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 4 ianuarie 2012

PROstelion TV!

Trecerea dintre ani am hotarat sa o intampin acasa. Nu in club, nu la restaurant, nu prin statiuni, nici macar prin strainatate.
Am stat si m-am uitat la Tv.
Si sunt ingrozit de ceea ce am vazut. La postul cu audienta maxima erau invitate cateva reprezentante ale viitoarei emisiuni. "Academia de Curve". Si o matroana specialista in lucruri Marutza-e. Si un prezentator pe cinste. Spaima minorelor aspirante la statutul de pitzipoanca. Haine putine si decolteu la maxim. Restul ce mai conta. Si cum a fost an de criza au adunat tot ce a avut audienta la cele doua emisiuni fanion pentru identificarea noastra in cadrul UE. Doua emisiuni de stors bani si manipulat opinia publica implicand-o in actul de selectie artistica. Asadar "Romanii au talent" si " Vocea Romaniei" au fost pepiniera pentru programul de revelion. Le-au platit cu peste 1000 de euro pe noapte pe pitzipoance (sa nu iasa in pierdere si sa scada tariful pe noapte) si au incropit programul de divertisment. Unde esti tu Florin Calinescu cu extragerea biletului din betoniera si un etuziasm live al programului. Ne-am maturizat si acceptam mult mai usor inregistrarile.
Cui nu i-a convenit de programul TV (pe acelasi tipar la toate posturile, putina populara, putine manele si mult decolteu la prezentatoare) Bucurestiul a gemut de concerte "live" (oare?). Si vremea nu a fost foarte rea, asa ca peste 50.000 de romani au petrecut trecere anilor in aer liber cu sticla de sampanie in mana. Ieftin si bun. Un fel de fast-food al petrecerilor. Aceste Revelioane sunt echivalentul shaormei de la Dristor cu de toate. Mananci de crapi si putzi a usturoi, dar esti fericit. Asa a fost si cu Revelionul in piata. Doar ca in loc de mancare a fost bautura. Vorba aceea "mancarea e fudulie, bautura e temelie". Asta ar trebui sa devina brand de tara.
Pentru rafinati clubul a fost si el o excelenta alegere. Lume buna, animatoare garla si bautura de calitate. Muzica la fel. Ce iti poti dori mai mult. Poate doar o masa mai buna si o sampanie mai ieftina. La restaurante acelasi stat in fund si asteptat dupa chelner. Aceeasi sonorizare proasta si aceeasi senzatie de lipsa de aer pe la miezul noptii. Dar si aici a existat posibilitatea de dans si dizeuzele si-au facut datoria.
La munte a fost insa "bataia pestelui". Si daca nu sunteti Presedintele tarii, stati frumos in coloana pe DN1 cateva ore intre Sinaia si Predeal. Si la dus si la intors. Ma tot intreb daca a fost vizita oficiala sau a abuzat din nou de functie pentru a merge cu coloana oficiala. Ar trebuie data o lege speciala care sa interzica folosire avantajelor functiei PREZIDENTIALE in concedii. Oare de ce nu merge cu coloana oficiala si duminica la cumparaturi cu Loganul cand vrea sa apara in postura de om din popor in timp ce lanseaza noi provocari in mass-media.
A mai trecut un an. Pentru unii bun , pentru altii nu prea.
Sper ca 2012 sa nu aiba doar 354 de zile. Si sa dea gres mayasii.
Oricum este an electoral si sa te tii miscari politice si nu numai.
Din dusmani de moarte vor deveni frati de cruce, oamenii nostri politici.
Asa ca sa inceapa circul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu