Totalul afișărilor de pagină

duminică, 22 ianuarie 2012

Pariu cu viata!

Este un promo pe ProTv cu noile episoade din telenovela "Pariu cu viata". Si cine ocupa tot ecranul si isi joaca rolul de nativa moldoveanca. Cine altcineva decat Teo Trandafir. Ca alte locuri libere nu mai erau. Marutza e bine mersi cu manelistii si cu scandalurile, Busu si cu echipa sunt de neclintit de dimineata, locul Oanei Cuzino este si el tot inamovibil asa ca in locul Andreei Esca nici nu s-a gandit sa apara. Si parca nici cinci ani nu au trecut de cand l-a parasit pe Sarbu. Si era pe cai mari. Si a ajuns "da si mie orice sa revin pe sticla". Asta da pariu cu viata. De la Top 3 in ProTv sa ajungi acum sa joci in telenovele roluri de "militianca moldoveana" parca e cam mare distanta. Dar daca merge sa pupi unde ai scuipat ce conteaza. Este back in business. Cum se zice pe acolo. Ai trecut pe la toate posturile TV. Ai fost si managera. Ai urcat si audienta sub 0,03 %  (adica pragul de Tv lasate sa mearga singure) si ai simtit gustul amar al esecului. Ai mai avut si un episod pe muchie de cutit, ce-i drept cutit austriac. Ca un cutit romanesc era riscant. Ai stat pe margine cam vreo doi ani. Si acum cu zambetul pe buze ai pus mana pe matura si ai inceput din nou cu munca de jos. Si poti fi vazuta si pe voyo.ro care in sine este o mare realizare.
Ce pariuri poti oare face in viata si mai ales cu viata? Cand trebuie sa stii sa te opresti? Si cand oare realizezi ca tu esti doar un varf de iceberg si de fapt reprezinti imaginea unei intregi echipe de profesionisti. Si ca doar sa fi simpatic si mistocar nu este suficient in viata.
Oare Teo o fi invatat ceva din toate lectiile astea? Oare noi invatam cand se ne oprim dusi de orgoliu si sa ne vedem lungul nasului?
Dar cati oare sunt dispusi dupa ce au fost in varful lantului trofic sa revina din nou la baza. si sa o ia de la inceput. Pentru asta un sincer BRAVO! Nu cunosc multi care sunt dispusi sa treaca cu zambetul pe buze peste mari esecuri profesionale si sa o ia de la inceput si nu in rol de mare vedeta.
Povestea lui Teo Trandafir este o telenovela in sine. Si parca seamana si cu povestea poporului roman. Sper ca si romanii sa aiba puterea sa o ia din nou de la inceput si asta chiar si cu zambetul pe buze.
Acum vreo zece ani pe sticla erau cam cinci mari mostrii sacri. Florin Calinescu, Andreea Marin, Mircea Radu,  Mihaela Radulescu si Teo Trandafir. Faceau singuri toata audienta din Romania. Dar unii au ajuns sa apara sporadic pe la TV si altii s-au reinventat pe unde au putut si ei. Cert este ca timpul este neiertator si gusturile oamenilor sunt si ele schimbatoare.
Pentru cei care au curajul sa mearga mai departe toata admiratia mea!
Keep walking!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu