Totalul afișărilor de pagină

duminică, 26 mai 2013

O plimbare pe " The Walk" in JBR 2013!

In Bucuresti lucrurile sunt mult mai simple. Daca vrei sa vezi unde sunt fitzele mergi in Dorobanti.
In Dubai cu greu te poti hotara unde sunt fitzele maxime. Pentru ca Dubaiul este o fitza maxima in sine. Si are cel putin 8 puncte de supermaxim interes. Toate imprastiate pe fasia de nisip intre mare si desert care se numeste oras.
Despre ce este vorba. Un nou proiect imobiliar dezvoltat la mare (zona Marina) plin de zgarie nori si santiere care duduie. Aici sunt grupate mai multe tipuri de resedinte (complex cu vile inconjurat de ape), zgarie nori si Emirates Mall  cu faimoasa lui partie interioara.
Sa revenim la The Walk. O strada pietruita (in stil european) pe care se perinda un sir neintrerupt de masini. Care au ca singura menire sa fie admirate de turisti. Caci bastinasii sunt tare mandri de masinile lor. Asa ca se opresc si te lasa sa ii pozezi, dupa care ambaleaza la maxim motoarele V12 si pleaca in tromba pentru a nu intrerupe sarpele viu de masini.
Pe dreapta restaurante, magazine si intrari in hoteluri ( asta venind dinspre capatul vestic) pe dreapta aproape numai santiere, mai putin Hiltonul si in rest masini si masini!
Iata ce am vazut eu:













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu