Totalul afișărilor de pagină

marți, 4 iunie 2013

Fly Dubai

Fly Dubai sora mai mica si mai amarata a Emirates! Sau cum este sa aterizezi pe terminalul 2 si nu pe terminalul 1 in Dubai. La fel cum era acum ceva timp diferenta intre Baneasa si Otopeni. Poate chiar mai mare.
Avioane noi, curate si destul de bine dotate. Personalul navigant este din toate colturile lumii. Preturile la bord nu sunt prohibitive. Sandvisurile sunt cam condimentate. Se servesc bauturi alcoolice la bord. Se poate plati in euro (cursul este ca la smenari) sau in dirhami (cine are).
Poti viziona filme (contra cost) si nu sunt asa stricti cu bagajele.
Dusul a fost o placere. Nu am simtit distanta si nici durata zborului. Insotitorii de bord au fost draguti si lumea a fost de calitate. Asa ca prima impresie a fost OK!
Dar a venit si zborul de intoarcere. Aveam locuri la mijlocul avionului. Culoarul intre scaune este fix de latimea unui troller. Asa ca orice miscare gresita blocheaza tot accesul. Am ajuns cu chiu cu vai la locurile noastre. Adica 3. Normal ar fi fost sa avem un compartiment de bagaje numai pentru noi. Care deja era ocupat. Cum aveam impresia ca zbor cu altceva decat cu un low-cost de rupti in cur am vorbit cu stewardesa si i-am spus ca nu mi se pare normal sa nu am bagajele de mana la locul lor. Cu o nervozitate demna de o cauza mai buna m-a apostrofat ca nu e treaba ei si sa ma descurc. Eu i-am explicat ca asta este exact treaba ei si ca de aia e platita. A sarit ca arsa si s-a inrosit toata la fata. Cum sa ii spun eu care e treaba ei. A ridicat tonul si imediat i-a sarit in ajutor o pistruiata roscata. Ma simteam ca in "Anger Management" . Ma mai asteptam sa fiu arestat pentru siguranta zborului. Dar nici eu nu m-am lasat. Asa ca cel putin din vorbe in engleza nu m-au facut fatucile. Trecand pe langa mine Myryam  mi-a spus ceva in araba printre dinti. As putea spune ca m-a injurat. Dar cum nu stiu araba e doar o presupunere.
Asa ca zborul de intoarcere a semanat cu un zbor spre tari cu capsunari , zilieri si menajere. Doar ca de data asta erau manelisti si pitzipoance cu papornitze pline de la Duty Free!
Sa zburati bine!
Ce ba daca nu iti convine zboara si tu cu Emirates! Mi-am zis eu in ciuda!
Si asa se termina aventura mea in DUBAI + alte Emirate!
Insh Allah!
si
Alleikum Salam!
PS : Am renuntat sa mai imi recuperez actele.
Acum am si eu o noua carte de identitate, permis de conducere si carduri bancare noi!!
Iti multumesc Politia din Dubai!
Pentru ce? Chiar asa!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu