Totalul afișărilor de pagină

luni, 25 iulie 2011

Bucharest by night!

Da asa ceva exista. Si nu in cluburi de fite sau la Bamboo.
O parte din centrul vechi este deja restaurat ( nu poti restaura ceva care inainte arata altfel, dar ma rog) sau  mai bine zis restaurant. Caci sute de terase au luat locul insalubrelor spatii comerciale de tip comunist.
Si ca urmare aproape toate sunt pline. Nu prea se simte criza. Adevarul este ca in comparatie cu celelalte capitale europene la noi e mai ieftin si tot atat de bun. Acum avem si transport in comun nocturn si o armata de taxiuri care asteapta sa te duca casa la tarife nocturne. Una peste alta fata Bucurestului s-a schimabat si chiar in bine. Cluburile nu gem ele de lume (e chiar mai placut asa) muzica este de calitate si oamenii sunt obisnuiti si nu fac excese.
Orasul arata in zona centrala curat si aranjat, iluminatul este in regula si lipsit de aglomeratia din timpul zilei distantele nu mai par asa mari si stresul la volan nu exista. In iarba, flori si alte aranjamente urbanistice s-au bagat o groaza de bani dar rezultatul este spectaculos.
Asa ca turisti din toata lumea va asteptam. Nu suntem cu mult mai prejos decat alte capitale europene.
Desigur lista atracțiilor nu este asa mare ca "la altii" ,dar pentru un oras al "Baraganului" cu doar apoape 600 de ani de la atestare din care 150 de ani  de la trecutul de la bordei la case si urme de civilizatie europeana, totusi si atat cat este merita vizitat.
Acum avem un aeroport la cele mai inalte standarde, drumul pana in centrul este si el civilizat (in curand va trece si o autostrada pe acolo), hotelurile sunt noi si chiar au cate stele se specifica. Restaurante si cluburi sunt in exces, muzeele sunt tot alea dar usor aranjate, biserici si case frumoase sunt pentru toate gusturile.
Oamenii sunt prietenosi si cunoscatori de limbi straine.
Aceste randuri nu fac parte din " explore the carpathian garden" si nici nu sunt sponsorizate de cineva.
Doar de dragostea mea pentru orasul meu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu