Totalul afișărilor de pagină

marți, 27 martie 2012

Magazinul de vise!

INTERNETUL!
O realitate virtuala si poate si paralela!
Acum mai toate vanzarile se fac pe Internet. Nu iti trebuie decat un site (domeniu cam 50 USD la RNC si un realizator de site-uri care acum costa cam 150 euro). Si Un PC si o legatura la www. Cam asta ar fi. Poti sa vinzi orice. Asta daca vrei sa o faci semi-profesionist. Mai exista si posibilitatea sa dai anunturi pe alte siteuri si sa vinzi marfa prin curier. Asta ar fi regula de baza : SA VINZI PRIN CURIER. Adica marfa se pipaie dupa ce prostul a marcat banii. Si nu inainte.
In nebunia de a cumpara mai ieftin de pe www platesti si primesti de multe ori marfa contrafacuta sau chiar nu primesti decat pietre in schimb.
Internetul risca se devina un imens MAGAZIN DE VISE!
Astazi am fost sunat si intrebat daca nu vreau sa vand ceva! Si am primit o oferta generoasa. Pentru o tranzactie imobiliara urma sa nu platesc comision ci doar o suma modesta de 300 RON pentru trei aparitii pe un site (zic ei celebru) care are audienta de peste 100.000 de vizualizari zilnice. OAU! Ce am ratat! I-am explicat respectivului ca eu sunt adeptul recompensei pentru rezultate. Adica ideea de comision nu imi dispalce. Aduci un client care cumpara, ai procent la vanzare. Nu este oare mai corect asa?
Toata lumea vrea sa vanda sau sa intermedieze. Sau sa dea consultanta online. Adica un frecat de menta in zilele noastre.
Au aparut mii de siteuri cu magazine on-line. Care cumpara marfa de la unul la altul si de fapt este un singur importator pentru un reper. Dar toata lumea vinde.
Au aparut mii de siteuri pentru cazare si pensiuni. Toata lumea iti cere 100 de euro sa figurezi pe siteul lor.
Si daca figurezi ce?
Se truchează datele de trafic, de audienta sau mai nou se fac si cereri de rezervare fantoma doar pentru a plati un abonament si astfel sa vezi cine a facut rezervarea la respectiva pensiune. HA HA HA!
Au aparut si zeci de siteuri de recrutare si de HR sau gasit joburi. Toate se prezinta ca fiind cu maxima audienta. Si intr-adevar in ziua de azi 60 % din forta de munca si-ar dori un post mai bun si ca atare toata lumea aplica la orice job. Simtind sangele precum rechinul siteurile de specialitate au promovat CV- extra asa incat sa apari cu CV-ul intre primii. Contra unei taxe lunare. Care numai mica nu este. Si cand aplica la un job peste 300 de persoane normal ca cel care angajeaza cedeaza dupa primele 50 de CV-uri.
Excursiile se cumpara tot pe Internet. Si ce poze frumoase au unele hoteluri. Uneori realitatea este insa foarte cruda.
Toata lumea vrea sa vanda blana ursului din padure. Unii si reusesc.
In goana dupa bani facili si lipsiti de moralitate Internetul este terenul de vanatoare ideal.
Vanatori priceputi si o cireada imensa care uneori este si credula.
La vanatoarea de pe Internet mistretii au mai putine sanse decat la vanatoarea de la Balc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu