Totalul afișărilor de pagină

vineri, 2 martie 2012

Programul "Prima Casa" pentru politiceni

Am ajuns sa am si eu un ideal in viata.Cochetez deja cu idealurile liberale. Acum imi dau seama ca si liderul lor este un adevart model de urmat. Sa vedem de ce. Sa chiulesti de la serviciu si sa primesti salariu (si asta de cativa ani deja) este un  ideal in viata. Sa stai aproape in fiecare seara prin studiouri TV si sa faci pe moralistul si asta este un model de urmat. Dar cand vine vorba sa iti cumperi o casa si sa spui ca sunt doar economiile nevestei asta parca este totusi prea mult. Macar si tu banii de cadastru sa ii pui.
Dom' Profesor ai schimbat nevasta sa te poti ascunde in spatele salariului ei de euro-parlamentar? Nu a venit prin biroul de Presedinte nici un primar cu papornita plina sau nu a uitat nimeni cardul cu pinul scris cu markerul pe el? Asta este dezolant. Sincer. Sa nu poti pune si tu un ban deoparte sa contribui si tu macar cu linoleumul din casa!
Si casa care se pare ca ar fi un penthouse pe malul lacului Floreasca. Sa se simta aerul din Primaverii cand bate briza de la S-V. Cum va place sa va inghesuti in aerealul Dictatorului. Unul in Zambacian, altul prin Floreasca si tot asa. Tot strigati la ala cu Mihaileanu. Pai langa Foisor e buricul targului???? Si ce era sa faca daca era Primar? Sa faca ca Apostu? Se incurca in atatea telefoane si stiti ca vede mai greu numarul pe display cand focalizeaza.
Politiceni saraci si cinstiti nu exista. Poate doar sarbatoritul de 82 de ani in doua zile.
Politiceni saraci care vor sa ajunga bogati, asta da! Este perfect natural si nu ar trebui sa nege acest "basic instinct". Pentru ca omul politic este pana la urma un "animal" si de obicei un  "mascul alfa". Care nu se incurca in tot felul de nimicuri precum coruptie sau morala. El face totul, doar se stie, pentru binele natiunii.
Cu cat se apropie 2014 cu atat iese la iveala caracterul competitorilor. Noroc ca pana la alegeri va fi asa de erodat incat sigur va fi anihilat din interiorul partidului sau poate de amicul Theo cu prietenii ramasi sub acoperire sub sageata.
Uitandu-ma la televizor aproape ca simt mirosul pestilențial al politicii dambovitene. Singura consolare este ca toti sunt asa. Absolut toti!
Si atunci pe cine sa deleg eu sa ma reprezinte? Eu cu cine votez?
Zau asa!
Daca pana acum il admiram pe "Printul Albert of Saxe-Coburg and Gotha" acum m-am reorientat spre C.A.
Intre un Print Consort sau un Presedinte Consort parca varianta republicana e mai ieftina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu