Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 14 martie 2015

Criminali la volan !

Astazi am fost martorul a doua exemple de cruzime si de atitudine criminala in trafic. Si asta in doar o ora de mers cu masina in Bucuresti.
Primul exemplu l-am intalnit la intersectia dintre Morarilor si Bd. Basarabia. Un sofer de Logan a incercat sa faca stanga in fata unui tramvai care se afla in statie. Cum nu a reusit sa treaca din cauza traficului a ramas cu spatele masinii ( cam 30 cm) pe linia de tramvai. Si chiar sub ochii mei pe galben pleaca tramvaiul din statie si se propteste chiar in spatele Loganului infundandu-i tabla . Pur si simplu. Vatmanul s-a dat jos calm si a inceput sa tipe la soferul Loganului inca uluit de intamplare:
- Ce cautai pe linia mea?!
Al doilea exemplu l-am vazut pe sos. de centura pana in Jilava unde un convoi de 8 tiruri turcesti-romanesti mergeau in coloana lasand doar 50 de cm intre ele. La o oprire a coloanei intre tirul 3 si 4 s-a creat un gol de cam 10 metri, cat sa incapa o masina. Masinile se tarau si ele in stapele coloanei si nu exista nici un motiv sa se mearga asa incet. Asa ca o masina a incercat sa depaseasca. Cu toate ca in acel moment coloana se deplasa cu 30 km/h au accelerat brusc toti asa incat sa inchida spatiul intre cele 8 tiruri. Si cel angajat in depasire chiar cand sa revina pe banda lui era sa fie pulverizat de un tir. Asa ca de frica a renuntat sa mai intre si a fost nevoie sa astepte trecerea intregii coloane. Sa nu mai spun ca din fata venea alt tir. Numai ca la volan se afla un om intreg la minte care a franat, a oprit, a asteptat  si a lasat omul sa se bage pe banda lui. Crima cu premeditare.
Mai as adauga ca acum o cateva zile mama unui coleg de-a lui Andrei a fost lovita de o masina chiar pe trecerea de pietoni.
Bucurestiul are un trafic criminal. Coloanele au reaparut si calitatea drumurilor este din ce in ce mai proasta. Nervozitatea este si ea la maxim. Pe acest fond astfel de atitudini fac diferenta intre viata si moarte.
Va multumesc stimati guvernanti pentru realizarea de drumuri care sa descongestioneze Bucurestiul.
Sa furati bine domnilor primari!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu