Totalul afișărilor de pagină

joi, 26 martie 2015

Ritualul miruirii alesilor !

Este clar ca parlamentarii romani au depasit de ceva vreme stadiul de oameni obisnuiti. Au devenit asa de neobisnuiti incat pe langa toate avantajele si privilegiile create pentru ei si familile lor au reusit sa-si creeze o noua forma de ortodoxie.
Am fost martor la cateva scene mirobolante petrecute ieri cu ocazia votului pentru Dan Sova.
Sa nu uit : Dan Comment So Va?
Noul tip de ortodoxie are la baza un crez propriu, lepadarea completa de Constitutie si piesa de rezistenta este Miruitul!
Sa le luam pe rand:
Marea Preoteasa este senatoare Florina Jipa. Ea are spontan la ea Mir de la Mormantul Sfant. Si urmeaza slujba de miruire. Se unge cu ulei in ordine : mana dreapta (cea care a luat), apoi mana stanga (cea care a dat), apoi se face cruce pe frunte (pentru a alunga DNA) se face apoi cruce  pe par pe ceafa si in cele din urma  cruce pe par pe crestet.
Asta ar fi miruirea unui parlamentar corupt. Sljuba ar fi de afurisire si de exorcizare a DNA-ului.
Iata imagini : http://www.hotnews.ro/stiri-politic-19738996-momente-incredibile-parlament-senatoarea-florina-jipa-dat-mir-frunte-lui-dan-sova-inaintea-votului-pentru-ridicarea-imunitatii.htm
Aceasta Mare Preoteasa a fost propusa ca Judecator la Curtea Constitutionala si din fericire respinsa.
Ea are un Crez propriu si o Judecata proprie.
"""Sunt un om credincios, pentru ca am fost la Mormantul Sfant si pentru ca am un crez pe lumea asta. Totdeauna am facut dreptate, si ca avocat, si ca judecator, si voi face in continuare si nu voi sta niciodata in genunchi, pentru ca aici s-a ajuns: sa se stea in genunchi si este rusinos""
Urmeaza si lepadarea de Constitutie :
""Măi, lăsaţi-mă cu Constituţia!""
PSD se vrea un partid de stanga. Al oamenilor din popor, alaturi de suferintele lor si foarte religios. PSD a stat alaturi de BOR cu fiecare ocazie si a finantat la greu tot ce s-a putut finanta.
Nici nu stiu de ce sa fiu mai deranjat:
De cat se fura in tara asta?
In ce hal a ajuns credinta ortodoxa sa fie denaturata?
Sau ca parlamentarii au devenit niste super-romani cu drepturi speciale?
IN CE TARA TRAIM?
MAI EXISTA NORMALITATE?
MAI EXISTA VIITOR?
Singura solutie, inca o Revolutie!
Macar spirituala!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu