Totalul afișărilor de pagină

duminică, 17 noiembrie 2013

La Multi Ani, Print de Wales !

Stimate cetatean al UE Charles Philip Arthur George Mountbatten-Windsor va adresez pe aceasta cale invitatia de a fi de acord cu investirea dumneavoastra pe tronul Romaniei sub numele de Carol al III-lea prin plebiscit.
Asta ar fi cel mai bun raspuns la campania " Why dont't you come over?" .
De ce cred sincer in propunerea susmentionata.
Primul aspect ar fi ca Romania este deja o republica (mareata vatra). Care s-a instaurat prin forta Armatei Rosii si prin vointa lui Stalin. Deci nu ii vad legitimitatea istorica. Si mai ales ca din exemplele de presedinti , mie unul nu mi-au inspirat incredere niciunul, mai ales ca nu vad un viitor pentru institutia prezidentiala in contextul existentei actualei clase politice. Actuala clasa politica nu poate naste personalitatea de care Romania are nevoie. Partidul care genereaza presedintele il tine in continuare dependent de partid printr-o simbioza letala pentru Romania.
De fapt toate aceste framantari si dileme au mai fermentat odata in Romania. De la Revolutia din 1848 pana in 1859 si tocmai pana in 1866.
NU EXISTA POSIBILITATE CA ROMANII SA-SI ADMINISTREZE SINGURI TARA !!!!
Asta este Romania! Se fura si se minte !
Avem nevoie de alt sange proaspat si neinfectat politic.
Al doilea aspect ar fi existenta unei Case Regale in Romania. Din pacate eu nu o vad ca o solutie viabila. Cu toate ca il iubesc pe Regele Mihai consider ca nu mai are vigoarea de a schimba radical Romania. La fel gandesc si despre domnul Radu Duda. Care oricat s-ar stradui tot nu poate isi depasi conditia. Astfel consider  ideea ca actuala Casa Regala sa poate sta deoparte de cloaca politica a Miticilor de Bucuresti ca fiind futila. Asa ca si aici vad un drum inchis, sau fara finalitate. Ar fi o schimbare doar de forma, actualul politic urmand sa acapareze total Casa Regala. Care este prea infometata, usor vindicativa si prea ancorata in trecut. Iar colaboratorii sunt si ei cel putin greu de dezlipit de trecutul comunist. Este pur si simplu VIRUSATA. Cu un virus rosu extrem de agresiv si de inselator.
Asa ca profilul meu de REGE suna cam asa:
- sa fie cineva botezat cu apa chiar din raul Iordanului;
- sa fi urmat cursuri de fotbal la scoala primara;
- sa fi angajat intr-o groaza de proiecte sociale si ecologice;
- sa aiba cea mai buna educatie;
- sa fie foarte bogat;
- sa iubesca si sa inteleaga ceea ce altora li se pare greu de iubit si inteles.
Cand am fost la Londra, la o plimbare cu vaporasul pe Tamisa, ghidul a comentat ceva despre gusturile Printului Charles si aplecarea lui spre frumos. Cu referire clara la Camilla. Toata lumea din vapor a ras.
Asa ca de el este lipita o eticheta de necunoscator si nerafinat. Si asta tot din comparatia Camilla - Diana.
Eu insa il inteleg perfect. Si il aprob in totalitate.
Un barbat care ii marturiseste amantei ca ar dori sa fie Tampax-ul ei, stie despre ce vorbeste. Si mai ales ca relatia lui cu Camilla este deasupra timpului.
La fel ca relatia lui cu Romania.
Romania cea urata si hulita este in sufletul lui Charles asemenea Camillei.
Daca UK este Diana, atunci cu siguranta Romania este Camilla.
Eu cred ca tronul Angliei nu il va vedea niciodata.
Asa ca tronul Romaniei pare o tina mult mai realista.

LA MULTI ANI MAIESTATE......... CAROL al III-lea!!
Costurile anuale cu intretinerea unei Case Regale sunt comparabile cu bugetul Presedentiei. La aceste calcule trebuie adaugate si cheltuielile cu alegerile. Si cele vizibile si cele invizibile.
Asa ca nu este vorba de bani!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu