Totalul afișărilor de pagină

duminică, 17 noiembrie 2013

Roata lui Ontanu !

M-am nascut, am invatat si traiesc in mare parte in sectorul 2 din Bucuresti. Chiar daca pe buletinul meu scrie Ilfov, eu tot un bucurestean ma consider. Doar ca nu am drept de vot.
Si pentru ca nu imi pot exprima parerea despre sectorul pe care il iubesc prin vot, scriu pe blog.
La fix doua luni de la moartea copilului muscat de catei in parcul Tei, acelasi parc vrea sa aiba parte de o rebrandare. Parc de distractii. Eventual si de o casa a groazei. Iti trimit copilul intr-o casa plina de catei maidanezi agresivi. Si sa te tii aventura.
Asta cred ca este metoda de a scapa de cainii maidanezi preconizata de Ontanu.
Au trecut aproape 3 luni si toata lumea a uitat de moartea micutului. Si frenezia anti-catei s-a muiat si ea. Asta pana ce alt copil o sa moara muscat. Politicenii o sa trimita coroane de flori si o sa-si stearga o lacrima in direct la o ora de maxima audienta.
Asa ca vreau si eu putin sa scriu despre incompetenta domnului primar al sectorului 2.
Sau despre lipsa de viziune si solutii.
Si o sa vorbesc despre zona Fabrica de  Glucoza + Dimitrie Pompei + Soseaua Petricani pana la intersectia Doamna Ghica Colentina.
Pentru circulatia auto zona respectiva este cosmarul pe pamant. Pierzi o jumatate de ora dimineata si aproape o ora seara sa faci un drum pe care sambata sau duminica il faci in 7 minute.
Si de ce?
Pentru ca a permis ca pe bulevardul Dimitrie Pompei sa functioneze o fabrica de tigari. Care trebuie si ea aprovizionata cu TIR-ul. Si acesta blocheaza Dimitrie Pompei care de la 9 la 18 este de fapt o super parcare. Mii de masini stau atarnate pe orice locsor liber. Printre ele se inghesuie autobuzele private care fac curse de la statia de metrou pana la birourile din Ilfov-Pipera. Zona este un iad. Si in continuare nu se gasesc solutii. Dimitrie Pompei are un acces foarte prost in Barbu Vacarescu.
Se stie de cel putin 10 ani ca in zona Mobexpert de la Petricani-  Fabrica de Glucoza o sa intre A3 Bucuresti Ploiesti. Si aici nu se rezolva nimic. Fabrica de Glucoza trebuia supralargita de ani buni. Proiectul pasajului care acum trece acum peste Barbu Vacarescu trebuia initial sa fie in zona Fabricii de Glucoza astfel incat Fabrica de Glucoza sa ajunga pe malul lacului pana la Ambasada Chineza (un proiect logic) si sa se lege cu Aviatorilor.
La fel si supralargirea Soselei Petricani. Milioane de euro au fost cheltuite cu floricelele si sistemele de irigat intr-o zona ce urmeaza a fi sistematizata. Toata infrastructura de sub Soseaua Petricani este partial inlocuita ( si se tot repara) si partial este deplorabila. Cum sa bagi autostrada intr-o strada cu infrastructura nefinalizata. Cat va dura aici santierul cand zona deja este de calvar???
La toate aceste probleme ROATA lui Ontanu este solutia.
Eventual si un ceaun cu fasole si mititei la gratar!
Eu unul nu l-as vota pe Ontanu chiar de ar candida impotriva lui Nosferatu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu