Totalul afișărilor de pagină

joi, 15 decembrie 2011

Adriane nici nu stii, cat de mic incepi sa nu mai fii!

Mostenirea matusei Tamara este perfect legala!
Asa a hotarat astazi justitia.
Cel care era denumit, inainte de a exista Zeus, chiar SUPREMUL a obtinut astazi o curatare si o imaculare perfecta.
A stat cuminte si a suportat toate rautatile adversarilor politici. Pentru ca stia ca  niste termopane si cateva fonduri de la Trofeul Calitatii nu puteau sa ii dauneze sanatatii. Si acum poate sa ne rada in fata, sa ne dea lectii si sa ne arate ca totusi in justitie nu s-a schimbat nimic.
De ce oare s-o mai fi chinuit DNA sase ani si restul zile cu un dosar facut pe genunchi, cu martori mai mult speriati decat doritori de dreptate si cu un rechizitoriu de doi bani.
Pai daca seful de cabinet (TRUICA) a devenit miliardar, daca secretarul general (GUSA) are maruntis cateva zeci de milioane de euro de bagat in PetromService, daca un ministru (DIP) nu prea poate sa justifice cateva milioane de euro si un amarat de director CFR si el are probleme cu un milion doua de euro, seful cel MARE, UNICUL cat oare o avea pe conștiința????
Va reveni mai aprig in frunte, va da lectii de democratie pe toate posturile Tv, va fi iarasi o speranta pentru drojdia mediului de afaceri si pentru asistatii din tara.
Asta se pare ca meritam.
Traiane nu uita ca l-ai avut la degetul mic si nu ai transat problema.
Tare ma tem ca dupa mandat el nu va avea aceeasi retinere.
Traiane nici nu stii cat de mic incep sa fii!
Si astfel cale spre Presedentie este pavata cu NUP si achitari, la fel ca si drumul spre IAD!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu