Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 24 decembrie 2011

Primarii din suburbia

Doi primari dintre aceia ce domnesc peste o comuna si a turmelor pasune o transforma in intravilan, credeau ca sunt unsii Codului Penal pe pamant si pastratorii cheilor Fondului Funciar. Si a transformarii unei tarlale unde nici caprele nu pasteau in fertil teren curti-constructii cu PUZ nou pentru P+5+M. Si de ce sa te mai incurci cu avize, autorizatii, certificate si alte comisii, comitete si expertize.
Adevarul este ca sunt iubiti de comunitatea locala in special de pensionarii care au fost pusi in posesie cu cel putin un hectar. Asa incat nepotii si copii lor sa sara direct din carute in Mertzane si Gipane. Si sa vanda linistiti cu sute de euro/mp terenul mostenit cu acte facute pe genunchi dupa un act de mostenire de pe vremea lui Vlad Tepes sau chiar Deceneu. Asa ca nu a contact hartia cat timp teren era disponibil de la CAP sau de la mosteniri fara mostenitori atat timp cat primarul in functie avea si el zecuiala aranjata.
Nu am fost mirat cu manifestaia de sustinere a arestatului. Si cu bocitoarele mobilitate pe ulita mare intre bolizi si casute cu turnulete majoritatea cladite pe acte cel putin dubioase si declarate la ANAF ca fiind mult mai mici si mult mai neinsemnate, deci mai putin impozabile.
Si eu traiesc intr-o dinastie CAP-isto-funciaro-imobiliara. Adica nu sti unde se termina interesul privat si unde incepe interesul public. Linia este foarte subtire si de obicei in afara legii. Si a legii 50 si al legii 114 si a Regulamentului de Urbanism. Anul trecut s-a realizat la mine in sat, chiar la Primarie un flagrant DNA. Si dom' vice' a sechestrat "organele" si le-a aratat cine e jupanul pe acolo. A stat putin la izolare dar incidentul pare uitat, dom' vice' de stres ingrasandu-se 20kg si ca atare singura masina care il putea transporta a ramas un amarat de Q7.  Asa ca eu pot jura ca la viitorul flagrant un zid de babe si mosi care toata viata au mancat parizer si ceapa vor face front comun cu copii si nepotii plimabati prin Antalya si Dubai si coborati din masini bengoase.
O dragoste sincera intre ales si alegatori o simbioza ca intre rechin si pestisorul acre ii curata dantura de framituri si alte ramasite. Caci asa au fost toti din zona. S-au bucurat cu firimiturile de la masa rechinilor si au fost fericiti si au inteles ca dragostea si retrocedarile trebuie sa fie reciproc avantajoase.
Asa ca Anul Nou o sa va prind pe la arest dragi edili + vice PCJ. Sper ca si urmatoarele Revelioane sa le serbati in aceeasi structura. Si cati altii ar trebui sa se alatura acestui mic grup semiorganizat. Ca doar nu de acolo se vad luminile orasului si exodul de bucuresteni doritori de putina curte a fost strict in doua comune. Sunt altele mult mai aproape de Bucuresti si culorile politice sunt toate implicate in manareli imobiliare.
Ce se aude domnu' Primar? E zgomot de catuse si mascati in curte?!
Dormiti linistiti! OARE?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu