Totalul afișărilor de pagină

duminică, 11 decembrie 2011

O integrare cat o inmormantare!

Oare integrarea definitiva in Europa cu euro si Schengen si fiscalitate comuna oare nu va insemna moartea lenta a spiritului romanesc?
Nu sunt un eurosceptic si nici nu sunt impotriva ideii de Europa unita. Singura mea teama este ca nu suntem de fapt pregatiti pentru asa ceva si inca nu ne-am maturizat suficient pentru a ne pastra nealterara identitatea nationala.
Si de ce spun asta. Eram un popor zdrobit sub cizma otomana, apoi sub cea ruseasca si in final am reusit sa ne castigam independenta sub un neamt. Si tot sub el am inceput sa ne regasim valorile si traditiile. Au fost doua razboaie, o dictatura intre ele, un exces nationalist tulburator prin extragerea sevei nationale si apoi puse intr-un context verde si cu diagonala. Si apoi au venit si tancurile rusesti aducatoare de comunism.
Si cand in sfarsit aveam ocazia sa ne eliberam si sa ne regasim frumusetile pierdute din fiinta noastra nationala am inceput sa ne vindem, sa ne autodistrugem pe noi si ramasitele trecutului.  Asa au trecut ultimii douazeci de ani in care trebuia ca natiunea romana sa-si regasesca istoria, traditiile si verticalitatea. Am ratat aproape toate obiectivele si am devenit o tara de consum, fara o scara a valorilor, cu o populatie imbatranita si cu populatii minoritare tot mai active demografic sau tot mai perverse si persuasive politic.
In toata aceasta nebunie am pierdut bruma de invatamant si educatie pe care o aveam, am pierdut si simboluri seculare nationale cum ar fi Biserica si Armata cuprinse si ele de febra marii si micii privatizari si a argintilor frumos sunatori.
Si acum cand clopotele bat pe la Bruxelles si o noua ordine europeana se anunta, noi cu ce mai ramanem? Din dorinta noastra sincera de integrare pentru o viata mai buna, de fapt datorita complexitatii legaturilor economice mondiale avem sansa sa o ducem din ce in ce mai rau.
Si parca calarind un cal alb Voda iese la atac. Se lupta cu batavii si le bate obrazul pe teme ca Rotterdam si prostituie si droguri.
Sa facem un exercitiu de memorie:
Cine incerca acum vreo trei ani sa legalizeze drogurile usoare????? Mezina???? Si nebunia ce a urmat cu etnobotanicele si cu sutele de drame ce s-au derulat au aratat cat de puternic este statul nostru. Si cum ierbarul se gaseste liber acum pe Internet fara posibilitate de stopare. Si cate stocuri sunt in tara de ierburi? Am avut fermitate. HAHAHA!!!
Si cu prostitutia? Cine iese seara cu masina vede lejer fete la produs. Fara control medical, fara nici un control de fapt. Si ma intreb si eu ca prostul. Ce este mai bine? Cateva fate in vitrine, mai mult pentru turism, aflate sub control strict medical care platesc taxe si impozite sau o debandada nationala cu fete pe centura, prin centru sau prin TV pe post de starlete sau de fete cuminti de prin licee cu nume de mari europeni! Ipocrizie si impotenta!
Si cine poate sti cum e treaba cu Rotterdam decat un batran lup de mare care le-a vazut si transportat pe toate! Asa ca Albita este un parau pe langa fluviul Rotterdam. Dar cu Constanta cum ramane? Este TABU?
La Albita se aresteaza usor toata tura. Dar nu acolo este poarta pentru marii smecheri. Acolo sunt gainarii.
Nu Vama, Curvele si Drogurile sunt marile probleme ale Romaniei.  Ci Curvele din Justitie, Drogurile din Politica si Vama din Administratia de Stat reprezinta cancerul care macina Romania.
Ne-am lipit si noi de zona euro mergand in fruntea curentului. Si am acceptat cu lejeritate noile intelegeri. Cred ca de fapt acceptam orice. Sa fim si noi in fata si bagati in seama.
Cinste Premierului britanic. Sa moara ostracizat dar cu datoria apararii intereselor britanice pana la capat. Daca a fost o voce singulara asta nu inseamna ca nu a avut dreptate. Timpul va judeca!

Dragi romani! Suntem si noi bagati in seama. Avem o voce care ne ghideaza spre contopirea europeana.
Este bine, este rau???!!! Asta doar copiii nostri vor sti cu adevarat. Sau vor afla ce datorie au de platit contractata de parintii lor. Si poate vor reusi sa invete ceea ce noi din nepasare sau ingnoranta distrugem acum. Si o facem temeinic. De dragul Europei.
Marele artizant al UE a ajuns sa fie asociat cu numele liceului care descrie cel mai bine viitorul Romaniei.
Cam asta este cvintesența ultimilor 20 de ani romanesti. Totul se regaseste chiar in acest liceu. Olimpici si manelisti. Nomenclaturisti si parveniti. Copiii onorabili si copii pervertiti. Profesori abominabili si profesori onesti. Si toti sub acelasi acoperis. Numit generic ROMANIA!

ROMANIA TREZESTE-TE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu