Totalul afișărilor de pagină

luni, 17 octombrie 2011

CARS

Cine oare nu a vazut desenul animat. Ma refer la prima parte. Caci acest desen este plin de invataminte si de morala. Asa cum ar trebui sa fie un desen animat pentru copii. A doua parte este altceva. Un James Bond in varianta desenata. Sa revenim la prima parte. Un sofer (rookie, adica un incepator in marea performanta) crede ca le stie pe toate si ca are lumea la picioare. Are nevoie de o calatorie initiatica in lumea adevarata pentru a invata adevaratele valori umane: prietenie, dragoste si respect. Si cu asta am cam spus totul. Restul este o megaproductie marca PIXAR (merci Steve).
Iata stirea de la care plec:
        Pilotul englez Dan Wheldon, dublu câstigator al cursei de 500 de mile de la Indianapolis, a decedat, duminica, dupa un accident în care au fost implicate 15 monoposturi, la Grand Prix-ul de la Las Vegas, ultima etapa a sezonului în IndyCar.
Dar asta nu spune de fapt nimic. Lucrurile stau cam asa. A acceptat un pariu cu patronul cursei. 5.000.000 de dolari daca castiga cursa plecand din ultima pozitie. Si asa a si plecat. ULTIMUL. A fortat totul si a fost prea mult. Pariul cu patronul dar si cu viata a fost pierdut.
Oare oamenii mari nu se mai uita la desene?
Daca s-ar fi uitat la CARS vedea ce conteaza cu adevarat. Si acum poate isi plimba cei doi copiii prin parc si ii ducea in calatoria vietii. Si nu in cea a mortii.
Viata iti da semne. Daca stii sa le citesti este bine. Daca nu intelegi nimic din ele nu poti spera la mai bine.
Poti avea bani, poti avea Mercedes ML de peste 70.000 de euro. Poti fi faimos si poti avea o emisiune la TV. Care se vrea de mare moralitate si de curatenie spirituala prin ras. Nu de pomana ai pus pe masina numarul.....111-LOL. Adica "Laughing Out Loud" sa razi din tot sufletul, mai pe romaneste. Dar de cine sa razi pana la urma? De ceilalti sau de tine?
Ai doi copiii, ai trecut printr-o coma recent si inca nu ai descoperit ce este mai important in viata decat sa alergi nebuneste cu masina plina de tot ce ai mai spump pe lume pe contrasens si prin curbe periculoase? 
Atunci vorbele si pildele sunt de prisos pentru tine.
PACAT!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu