Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 12 octombrie 2011

Sufla Vantul liber prin Romania!

La B1Tv astazi a suflat Vantul. Usor, a furtuna inspre dealul Cotroceniului. Apoi a stat. A mai explicat in cateva cuvinte schema aproape Ponzi ce i-a fost aplicata. Menita sa-l reduca la un simplu Mistral. Asa ca procesele actuale nu au avut ca scop condamnarea lui. Ar fi fost mult prea complicat. S-a dorit doar interzicerea parasirii tari. Si asta pentru a nu ajunge la mierea depozitata in conturile din strainatate. Un Vantu fara bani este mult mai vulnerabil. Asta a fost pasul unu. Pasul doi a fost scoaterea la inaintare a unui baietel acoperit din lumea softului. Curatel si nepericulos. Asta doar pentru necunoscatori. Si a zornait argintii in fata Vantului si au purces la un pogon de acte pentru "management". Parca gradinarul vrea in curte alt gradinar. Dar Vantu a fost ferm convins ca a colabora cu Ghita este ca si cum ar fura bomboane de la copii. Doar acel copilas era doar varful aisbergului. Si cand a vazut de ce s-a lovit a fost prea tarziu. Tot ce misca in tara asta, raul ramul a fost prieten doar cu Ghita. Si Ghita l-a asteptat diseara la portitza ....cu ranga. Sa-i ia jucaria. Urma ca lovitura sa fie finala. Si cu banii blocati  si cu tonomatul scos din priza, Vantul era o prada usoara. Dar intr-o inspiratie de moment, a vandut Elanului ce dauna Vantului. Si cu acte tot prin Cipru. Cum a declarat Elan recent:" La notariatul din Cipru actele tranzactiei sunt publice". Da, va rog, ce tramvai sa iau sa ajung la notariat????
Am mai trait tot astazi cu impresia ca Realitatea s-a mutat in corpore la B1TV. Erau la gramada, Tatulici, Turcescu si alte figuri iRealitatea. Bomboana de pe coliva a fost Vantu in direct la Cristoiu. Si se giugiuleau si harjoneau ca doua vestale intre mii de tomuri cu paginile lipite. Mare e gradina audio-vizualului.

Tot azi la TV am vazut doua imagini definitorii timpului pe care il traim. Cine a adus cea mai mare coroana de trandafiri. Cum cine? Cu voia dvs. ultimul la catafalc ION ILIESCU. Si ce s-a pupat cu toti taranistii. Si ce lacrima discreta avea in coltul ochiului stang. Asta a fost prima. A doua a fost cu Adrian Nastase la postul public cu mana lipita de o autobiografie a lui Ion Diaconescu. Si ce recenzie favorabila. Si ce discurs. Mare erudit. Si mare democrat pana in adancul sufletului. Sigur ca sunt ironic!
Asta imi aduce aminte de un banc:" Dumnezeu dupa o lunga absenta de la treburile Pamantului da norii la o parte si vede lumea de azi. Si zice : Ce s-au mai schimbat lucrurile, nemtii sunt cei mai buni la afaceri si evreii sunt cei mai buni la razboaie!"
Cam asa a ajuns si pe la noi treaba. Basescu se razboieste cu toata lumea si Iliescu si Nastase sunt esenta democratiei pure. HA  HA HA!

Nu pot uita o declaratie a lui Alexandru Barladeanu inainte de moarte. Intr-un interviu a fost intrebat de viata si activitatea lui politica comparata cu viata lui Corneliu Coposu. A avut taria sa spuna: "Am crezut sincer amandoi in idealuri diametral opuse. Se pare ca nu eu, ci Corneliu Coposu a ales calea cea dreapta".
Un comunist sincer si corect! Poate singurul!
Sa nu uitati:
PANEM ET CIRCENSES!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu