Totalul afișărilor de pagină

luni, 3 octombrie 2011

Lovitura de stat din 25 octombrie 2011

Da! Acum totul este clar! Voalul a fost ridicat!
Cu ocazia discursului in Parlament, in fata Camerelor reunite si cu ocazia prezentei Presedintelui si a intregului guvern, care au cedat astfel rugamintilor dlui Paleologul, un komando condus de Simina Mezincescu va sechestra intreaga audienta.
Antena 1,2,3,4 etc vor transmite in direct evenimentul. Dl. Petre Roman va scoate puloverul de la naftalina. Dl. Mircea Dinescu si dl Ion Caramitru vor ataca faimosul studio nr. 4. si il vor ocupa intrerupand transmisia TVR , care va deveni TV Regala. AM INVINS DIN NOU FRATILOR!
DL Duda va citi o proclamatie pentru tara din studioul OTV. DanDiaconescu va transite din mijlocul tarafului si a fanfarei militare evenimentul.
Cavalerii Ordinului Mihai Viteazul il vor aresta pe actualul Presedinte si il vor obliga sa cante Imnul Regal. Si asta fara Marcel Pavel.
Vor fi atacate simultan Arhiva Nationala, Muzeul Antipa, Castelul Bran si Cazinoul din Constanta. Acestea vor fi ocupate de personalul de la Castelul Savarsin si transformate in redute anti-republicane.
Tot atunci urmasii lui Candiano Popescu vor ocupa marile magazine din Ploiesti si le vor transforma in entitati republicane autohtone avand regim de off-shore si duty free.
In paralel parcul auto de epoca al MSR va bloca accesul in Capitala de pe autostrazi. Va fi folosit chiar si GP Willy a lui Patton sau pentru cunoscatori bunicul gipanului.
Vremea va fi frumoasa, cu temperaturi de peste 25 de grade C la umbra. Lumea se va aduna in jurul Parlamentului, unde in Piata Parlamentului se va organiza o serbare campeneasca cu mici si bere, toate oferite de grupul Intact. Vor canta toti alesii de la X-Factor melodii din anii 1940. In coltul dinspre SRI se va ridica un rug  pentru arderea vrajitoarelor republicane. Toti isi vor descoperi tangente si filiatii monarhice. Dar absolut toti isi vor aminti de un unchi sau de vreo matusa care au dat mana cu MSR, eventual pe la Scoala Militara.
Un curent monarhic va zgudui Romania. Dl Duda va deveni tanara speranta a renasterii Romaniei.
Se va inconjura de tehnocrati si alti mari specialisti care pana acum au stat in umbra si nu au gustat din mierea puterii (???????!!!!!!!). O noua epoca se intrezareste.
Guvernarea se va face direct din studioul Antenei 3.
Iata si noul guvern prezentat in fata dlui Duda pentru investire:
Aparare- Sandra Stoicescu;
Cultura- Mircea Badea;
Economie- Niels Schnecker;
Interne- Andrei Zaharescu;
Transport - Buzdugan & Morar
Culte - Victor Ciutacu
MDRT- Mihai Gadea
samd

Stati linistiti SRI vegheaza. Si nimic nu se va intampla.
Aceste randuri sunt un pamflet. Pentru cei prea inflamati de orice parte exista o Constitutie.
Care si ea se poate schimba, transformand Parlamentul in Adunare Constituanta!
Curat Constitutional! Daca chiar se vrea!
Dar cum se spune : "Tara arde si baba se piaptana", sau un alt exemplu celebru:
Ancorati in sinergia faptelor, recursul la "Monarhie" nu eludeaza meandrele concretului.
Mai bine ma duc sa ma culc ca in Romania te culci republican si te trezesti monarhist sau invers!
Sa lasam o voce istorica sa vorbeasca fara a cauta scenarii ascunse!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu