Totalul afișărilor de pagină

duminică, 6 aprilie 2014

Ce se mai construieste prin Bucuresti !

Primavara ne mai joaca putin feste, dar santierele in Bucuresti au reinceput sa duduie. Se construieste. Nu la fel ca in 2008 dar nici ca in 2010.
Sa zicem ca piata de constructii s-a relansat.
Tot plimbandu-ma prin Bucuresti nu am putut sa nu admir ca totusi la infrastructura se lucreaza.
Public si eu trei poze cu Pasajul Mihai Bravu care nu imi apartin dar vreau si eu sa le public pentru ca sunt elocvente.
Pasajul va avea doua sensuri paralele cu doua poduri separate. Intrarea pe ele din zona Mihai Bravu va incepe la cateva sute de metri pana in Dambovita si vor cobora la nivelul solului pe Calea Vacarestilor cum incep blocurile. Primul fir cel dinspre Piata Sudului este gata aproximativ 75 %. Celalalt fir inca nu este inceput.



Termen de finalizare decembrie 2014. Posibil!!!
Alt santier de care am ramas impresionat ar fi cel de largire al CB Centurii Bucuresti in zona de nord, mai exact intre Chitila si Chiajna. Se lucreaza intr-un ritm alert si cred ca si  acest tronson poate fi gata in decembrie 2014. Sa nu uit sa va spun ca inca si acum bretelele de la podul din Chitila nu sunt gata la mai bine de 2 ani de la deschiderea drumului.
Anul trecut prin vara VV Ponta se lauda ca A3 bucata de la Centura Bucuresti pana in strada Popasului din Voulntari va fi circulabila. Nici o miscare la santier. Nici macar podul de peste centura nu este gata. Nici benzile nefinalizate de autostrada de la racordul cu CB nu sunt macar atacate.
Mai postez cateva poze "imprumutate" de la http://forum.construim-romania.ro/ . Multumesc









Multumesc Victor Viorel Pinocchio ca acum intru pe autostrada tot din centura.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu