Totalul afișărilor de pagină

luni, 6 februarie 2012

ADIO ! Maurul si-a facut datoria, Maurul poate sa plece!

Dupa ani, cand istoria va fi rescrisa si inteleasa nu numai prin prisma tonomatelor, s-ar putea sa constatam ca azi a demisionat poate cel mai bun Premier pe care l-a avut Romania in ultimii 50 de ani. Si nu ma refer la episodul cu cositul fanului si nici la cel cu datul zapezii cu lopata.
Un om corect si muncitor, fara mare carisma, dintr-o familie care i-a daruit repere puternice si dintr-o zona imuna la Mitici.
A condus cum a putut mai bine (sincer de fapt a cam fost secund pe nava) tara prin criza. A avut curajul si a operat pe viu un organism aflat in metastaza. Si a indepartat cancerul cel mai avansat. Si a avut curaj si nu a dat inapoi.
Zapada se va asterne iarasi peste Romania ascunzand toate mizeriile si gunoaiele care ne sufoca. Sub mantia alba de nea vom visa iarasi la o viata mai buna furati de albul imaculat din jurul nostru. Si speranta ne va incalzi iarasi o perioada sufletul. Vom specula si vom chibitza la numele viitorului Premier si a componentei cabinetului. Impreuna cu aceasta schimbare vom uita de greutatiile vietii pentru scurt timp.
Dar atentie, sa nu schimbam un cod portocaliu pe unul rosu !
O demisie in fond necesara si asteptata.
Ceea ce ma deranjeaza cel mai tare este ca pe blogul lui http://patrucase.ro demisia era anuntata inca de vineri.
Mai stiu ca PDL nu va impartasi soarta PNT-cd. Pentru ca este o diferenta intre Zeus si raposatul Mos' Diaconescu.
Asa ca NIMENI nu este de neinlocuit. Doar cimiterele sunt pline de oameni de neinlocuit.
PANEM ET CIRCENSES!
Respectul meu domnule Boc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu