Totalul afișărilor de pagină

vineri, 10 februarie 2012

Romania a ramas fara MOJO!

A fost un film cu spionul Austin Powers.Ca tot sunt la moda filmele cu spioni.  Si acolo intr-un episod i se furase MOJO. Eu cred ca poporului roman I s-a furat MOJO. Si mai cred ca noii ministri sunt aidoma lui MiniMe. Adica pana acum duceau geanta maestrilor si acum au ajuns ei peste noapte maestri. Oare or mai cara de fapt geanta? Sau de MiniMiniMe de la Cluj. Dl Apostu. Oare nu a venit ca un tanar aspirant in umbra maestrului. Si a dezamagit? 12 telefoane??? Doar atat?
Astazi va fi votat fara emotii guvernul MRU. Si stau si eu si ma intreb cum de s-a ajuns aici? Oare de ce intr-o zi de luni dis de dimineata a demisionat dl Boc. Nu putea astepta sa treaca gerul sau macar viscolul? Si de ce doar membri PDL au demisionat?
Hai sa vedem.
Tara trece printr-o perioada grea. Dar zice dl. Franks (cel cu privirea de viezure) ca in 2011 am avut cele mai mari exporturi (ever), ca avem un deficit mic-mititel, ca inflatia este si ea tot mititica. Ca suntem situati intr-o pozitie bunicica daca nu derapam populist si ca toti indicatorii macro sunt pe cod verde!!!!
Deci la rezultate macro am fi OK.
Sa fie oare demisia cauzata de legea Sanatatii si a demisiei-revenirii lui Arafat??? ASH!
Sa fie oare demisia legata de Piata Universitatii???? Prostii!!
Sa fie oare legata de protestul opozitiei??? Si mai multe prostii!!!
Si atunci?

Ia sa vedem ce se mai intampla. Legea Sanatatii. O mare problema in Romania. A ramas ca in trenul de la Faurei. Dl ministru al sanatatii are ceva remuscari? NU! Este de neclintit. Cum se face ca UDMRitli nu are niciodata vreo sincopa, vreo eroare. Toti sunt perfecti. Si din punct de vedere politic si dpdv administrativ si dpdv DNA si ANI. IMACULATZI!!! PROFESIONISTI!!!
Si oamenii care manifesteaza in Piata Universitatii? Au contat ei cumva? NU!
Si opozitia care latra ca un caine turbat. Nici macar sa muste nu poate. Latra si tot latra. Si atat. Jocul democratic inseamna parcurgerea unui ciclu electoral complet. Si cine nu vrea sa lase jocul nemodificat poate avea surprize.
 Deci ce avem? Sau sa ma intreb si eu ca cetateanul turmentat? Eu cu cine votez? Adica sa vad jumatate de guvern neremaniata? Adica superspecialistii de la UNPR si UDMR sunt de neinlocuit? La fel si cei 2 independenti (fata de cine? De un carnet de partid? ). Sau sa vad cei noi 8 ministri, cealalta jumatate, care culmea sunt toti PDL. Pacat de Boagiu si Funeriu. Sincer!
Pe scurt ma scarbeste faptul ca legea Sanatatii a fost uitata, cum SMURD-ul a primit cateva zanganele care sa inchida problema, cum UDMR-ul si UNPR-ul au ramas neclintiti in neschimbare si nu au avut nici un gand de remaniere reala sau mascata.
Traiasca Remanierea! Traiasca Rotatia de Cadre! 
Dormiti linistiti, cineva vegheaza! Oare?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu