Totalul afișărilor de pagină

vineri, 17 februarie 2012

CUR-sivitatea imaginii Romaniei!

Ani buni un alt premier era asteptat sa apara in ipozastaza difuzata de A1. Dar nu a fost sa fie si asa tot la nivel de barfa deshantata a ramas acest mit urban. Dar iata ca la emisiunea lui Cacatos se produce imersiunea in hazna. Si vedem un model rubensian redus la sacra in timp ce se imbraca. Ceea ce este de remarcat si de nimeni comentat este ca omul dupa ce a fost la sala se schimba de hainele de om si le ia pe cele de premier. Poate a facut si un dus. Nu? Deloc tipic in Romania. O noua usa a fost deschisa la A1. Cea cu acces la chakra radacinii vazuta din dos. De unde se activeaza si Kundalini. Acum cu sarpele activat fostul premier poate recupera postul de edil la Kolozsvar.
Singura concluzie este ca dupa ce a lasat multi romani in curul gol dupa atata austeritate iese din scena guvernamentala prezentata promt la A1 si DDD tot cu curul gol. Asa a ramas tot in Bu-Cur-esti dl EB.
Justitia romana este asemenea elevului care a chiulit un an intreg si acum in preajma examenelor recupereaza toata materia. A avut alergie la caltabos , la permise auto, etc . I-a trecut alergia la matusi si este foarte umana fata de persoanele cu handicap locomotor. Dar cireasa de pe tort (pardon coroana) a fost recunoasterea lui Paulica fara frica ca OS DOMNESC. Asa pentru prima data in istoria romaniei avem vreo 4 printese si vreo 4 printi cat si un presedinte supranumit CUMATRU DE ROMANIA. Sau mai bine zis NASUL lu' printzu  ala micu. De respira greu. Pe langa nasitul lui ala micu mai a nasit si verdictul lui Vantu, Nastase, Remes si poate chiar si falimentul lu' ala micu. Adica micpunctro. Rusine DP.
S-a aflat si secretul regilor astfaltului. Licitatii trucate.Studiu de caz. Avem un bulevard de sase km sa zicem. E impartit in sase loturi. Sa zicem. Si participa sase firme "de-alea bune". Si in loc sa se liciteze la global fiecare liciteaza un lot cu pret maxim pe km. Sa nu se calce pe bataturi regii. Si asa ajunge sa coste un km pretul maxim. Dar stati. Sa vedeti cum iese Bucurestiul de sub sutana de zapada. Numai gropi si astfalt distrus. Ca asa s-a facut treaba. Si mai se face o intretinere multianuala cu cine trebuie.
S-a mai aflat si secretul evaziunii cu alcool si legume-fructe. Mare secret. In afara de marfa din hiper-super-market toata este pe nashpa. TOATA.
Asa ca succes!
In rest o sa murim de CURiozitate pe la TV pe cine mai aresteaza! Sau cine ne mai arata emisie intrerupta.Sau eventual o amenda. Saracul DDD. Cat santaj trebuie sa faca ca sa recupereze 200.000 RON?
Acum ca e partid parlamentar are de unde! Nu?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu