Totalul afișărilor de pagină

vineri, 10 februarie 2012

Vizita de lucru

Maine MRU este trimis sa ia pulsul natiunii. Aici este el deficitar, a concluzionat Zeus. Si are mare nevoie de o mica baie de multime, macar de cateva babe care sa-i stranga mana si sa-i ceara o butelie, sa imparta cateva pachete cu mancare, cateva cani de ceai fierbinte si sa lopateze fara sa gafaie in fata camerelor de filmat.
Asa s-a hotarat sa arate primul test pentru drumul spre Cotroceni. Drumul este lung si ritmul trebuie grabit. Nu te poti impune in constiinta colectiva daca stai la un birou. Pentru ca asa este modelul.
Lumea inca tine minte ARO 244 cu 1-B-101, cizmele si sapca si indicatiile. Si este necesar ca poporul sa vada ca avem un nou tatuc. Care rezoneaza cu oamenii si in fond este si el un om ca oricare altul. Se vor regiza scene cu momente induiosatoare si cu adanca rezonanta sentimentala. Vor surprinde poate chiar si o lacrima sau cel putin o adanca tristete. Lumea va simti ca MRU este  alegerea corecta. Si asa vom fi manati in staul pana trece iarna si vom chibitza pe la TV urmarind realizarile echipei celei noi si tinere. Si profesionale si competente.
Am fost si eu si sef de santier si project manager in constructii. Dar niciodata nu m-am suit pe excavator sa il manevrez eu, niciodata nu am pus mana pe lopata sa ma dau mare. Cu toate ca puteam si stiam. Pentru fiecare lucru este un om platit sa-si faca treaba, indiferent ca vine seful sau nu, el ar trebui sa-si faca treaba corect.
Dar in politica este altfel. Si mai ales intr-o tara precum Romania. Care nu poate depasi sechelele trecutului. Si care are nevoie sa vada ca cineva vine si le rezolva treburile. Si ca cineva vegheaza. Si ca cineva este PATER PATRIAE!
A inceput deja campania electorala 2014. La prezidentiale, in fata unui isteric CA, a unui saltimbanc in direct si fara virgula DDD, sau a oricarui alt candidat, MRU are la dispozitie cel putin 6 luni sa convinga si sa se impuna.
Si eventual sa ramana si dupa alegerile din acest an. Pentru ca scopul este ca USL sa nu ia peste 50%. Orice alt procent se va drege la Cotroceni si o noua nominalizare va fi tot MRU. Care in 2014 va face rocada cu Zeus.
Oare unde am mai vazut scenariul asta oare???????
AAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!
Si ziceti ca e Putin probabil!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu